Τρίτη, 8 Μαρτίου 2011

Να θυμηθούμε τα σχολικά μας χρόνια

Κάτι το όποιο μπορεί κατά κάποιον τρόπο είναι ρατσιστικό, αλλά τι να κάνουμε; Αφού υφίσταντο και υφίσταται;

Κάθε τμήμα παίζει να είχε κάποιους από αυτούς μπορεί και όλους.... Μην κλαις και κράζεις άμα βρεις τον εαυτό σου μέσα στο άρθρο. Διάβασε με δικιά σου ευθύνη.
'Αυστηρά ακατάλληλο για κομπλεξικές/κομπλεξικούς'

1.Nerd-G:
Είναι το φυτό σε θηλυκό γένους που έκλαιγε όταν δεν είχε μεγάλους βαθμούς σε κάποιο μάθημα. Προσπαθούσε πάντα για το 21 αλλά κατέληγε στο 19 και ποτέ δεν ήταν ευχαριστημένη... Υπήρχε μια φάση της ζωής της που προσπαθούσε να μπει στην παρέα των cool κοριτσιών αλλά χωρίς επιτυχία... Πάντα έτρωγε Χ. Λίγοι την ξέραν καθώς δεν έβγαινε έξω στα διαλείμματα, αλλά άμα ήσουν άτυχος να είσαι στο ίδιο τμήμα με αυτήν θα την άκουγες να γλείφει συνέχεια τον καθηγητή και να κάνει συνέχεια ερωτήσεις σχετικά με το μάθημα.

Φύγε καταραμένη θα βλέπω εφιάλτες.....


2.Σκληρέν:
Είναι ο τύπος που κόβει βόλτες στους διαδρόμους και ψάχνετε για ξύλο. Η ειρωνία είναι πως δεν είναι ούτε ντουλάπας ούτε τίποτα, απλά πιστεύει πως δείχνει κάτι μέσα από αυτό... Έχει τύχει να φάει ξύλο και να κάτσει να κλαίει και να κατηγορεί τον άλλον πως τον ενοχλούσε.

Νταΐδες.

3.Καγκούρ:
Ναι. Είναι ο κλασσικός τύπος που σκάει στο σχολείο με το glx και με την φραπεδιά και arnette (έχει δεν έχει ήλιο). Συνηθίζει να λέει "ας κάτσουμε έξω την πρώτη ώρα, σιγά". Φοράει σχεδόν πάντα την ίδια γκρι/μαύρη φόρμα με την διπλή γραμμή δεξιά ή αριστερά. Το τσιγάρο είναι πάντα στο αυτί και περιμένει πώς και πώς το διάλειμμα για να καπνίσει. Στην γυμναστική όταν θα παίζουν ποδόσφαιρο θα παίξει και αυτός και ναι είναι αυτός που χτυπάει πάντα μυτόλια και ψάχνεις την μπάλα μετά. Στην τάξη λέει τα πιο αποτυχημένα αστεία που γελάει αυτός και 2-3 άλλοι... Κάθε Νοέμβρη λέει για κατάληψη χωρίς να έχει κάποιο αίτημα.

Το arnette έσπασε στην σούζα.

4.Βυζαρού:
ΌΛΟΙ είχαν μια τέτοια συμμαθήτρια. Είναι η γκόμενα με τα μεγαλύτερα βυζιά στην τάξη που όλοι λιώνανε να τα κοιτάνε (κυρίως στο γυμνάσιο). Αποτέλεσε sex idol για διάφορους ανεξάρτητα τα παραπάνω κιλά (δεν ξέρω γιατί...αυτοί το λένε...). Πολλοί ήθελαν τα βυζιά της και αυτή πολλές φορές τα έδινε!

Η Γιον Τσιν κατευθείαν από Ιαπωνία για το άρθρο.

5.Μεταλλοκέφαλος:
Κλασσικός τυπάς που δεν έχει λείψει από κανένα σχολείο. Μακρύ μαλλί, σκουλαρίκι στο αριστερό αυτί και πάντα άκουγε ένα συγκρότημα. Ξεκίνησε με Iron Maiden και συνεχίζει με Iced Earth. Φοράει μπλουζάκια από το αγαπημένο του συγκρότημα όλη μέρα αλλά και από το Metal Hammer το περιοδικό.6.Μουνόδουλος:
Που το έψαχνες που το έβρισκες πίσω από διάφορα γκομενάκια. Είναι χοντρούλης πολλές φορές και αράζει μόνο με κορίτσια και ξέρει τα πάντα για τις ζωές τους. Κάνει χατίρια σε όλα τα κορίτσια του σχολείου ελπίζοντας πως κάποια θα του κάτσει κάποια στιγμή. Φτάνει όμως να τελειώσει και το λύκειο και να έχει πάει και σε όλες τις πολυήμερες και να μην του έχει κάτσει καμία. Τότε αποκτά κόμπλεξ του τύπου 'είμαι γκέϊ ή όχι;'

No comment.

7.Pussy Magnet:
Είναι ο γόης, ο τύπος που έχει πάει με πολλές και μπορεί να πάει με άλλες τόσες. Δεν είναι πάντα ο πιο όμορφος τύπος, απλά ξέρει την γλώσσα της γυναίκας και μπορεί να ρίξει όποια θέλει. Συνήθως τον ακολουθούσαν διάφοροι 'τυπικοί' φίλοι μπας και βρούνε καμιά γκόμενα και για τον εαυτό τους.

Ντάξει δεν είναι και απόλυτα έτσι... ΧΑΧΑ

8.Ντίβα (ή αιώνια ενδοπαλάμια πεοπαληδρόμηση)
ΝΑΙ. Είναι η τύπισσα που πάντα φοράει τα καλύτερα ρούχα για να πάει στο σχολείο και πάντα βάφεται με προκλητικό τύπο. Είναι καύλα, κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό (ούτε οι καθηγητές!) και αποτελεί είδωλο για μαλακίας για πολλούς εκεί έξω (καθηγητές δεν εξαιρείστε....)

Αχχχ....

9.Ποδοσφαιρολάτρης
Είναι αυτός που γουστάρει το ποδόσφαιρο πιο πολύ και από μια γκόμενα στα τέσσερα. Όλη του η ζωή περιτριγυρίζεται γύρω από αυτό το άθλημα. Στο σχολείο έρχεται συνήθως με σορτσάκια, πάντα έτοιμος για μπάλα σε περίπτωση κάποιου κενού. Φοράει μπλούζες από ξένες ομάδες λέγοντας ότι είναι αυθεντικές.. (ψέμα, σε είδα να την παίρνεις απο το μοναστηράκι...). Το θρανίο του είναι γεμάτο συνθήματα από ομάδες 'ΠΑΟ 13', 'GATE 7', 'ORIGINAL 21' και πάει λέγοντας....

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΑΛΑΚΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ?


Αν σας άρεσε το blog μας μπορείτε να το πείτε στους φίλους σας μέσω της σελίδας του Spam' Πλάκα στο Facebook.

1 σχόλιο: