Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2011

Τι αλλάζει μετά από την τσόντα της Τζούλιας;

Η νέα ταινία πορνό της απόλυτης Ελληνίδας (πορνό)σταρ κυκλοφόρησε. Και το όνομα αυτής "Τζούλια και 2 μαύροι". Όπως μαρτυρά και ο τίτλος στην ταινία εκτός από την Τζούλια συμμετέχουν και 2 έγχρωμοι(να μην μας πάρουν και για ρατσιστές).

Όπως καταλαβαίνετε η κοινωνία αλλάζει, εφ' όσον τέτοιες ταινίες προκαλούν μεγάλη επιρροή στο ελληνικό λαό.Και στην ταινία βλέπουμε η Τζούλια να έχει στιγμές ηδονής με τους δύο μαύρους συμπρωταγωιστές της. Έτσι θα έχουμε τις παρακάτω μεταβολές:

 -Η φράση "Πέταξα μαύρη πέτρα πίσω μου" δεν θα σημαίνει ότι παρατώ κάτι οριστικά. Θα αλλάξει σημασία και θα σημαίνει ότι άφησα μια ευκαιρία να χαθεί μέσα από τα χέρια μου.

-Οι μαύρες τρύπες του σύμπαντος δεν θα θεωρείται πια κάτι τόσο τρομερό.


-Το αντάρτικο τραγούδι με στίχους "Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά" θα εμπλουτιστεί με στίχο που θα προσδίδει στα μαύρα κοράκια μεγάλα "προσόντα".

-Η εικόνα που έχουμε για τον Χάρο θα αλλάξει. Στο μυαλό μας έχουμε έναν μαυροφορεμένο που κρατάει έναν δρεπάνι. Εδώ υπάρχουν δύο εκδοχές. Ή θα αλλάξει χρώμα ο μανδύας του έτσι ώστε να μην παραπέμπει σε ηδονή ή αντί για δρεπάνι να κρατάει αντικείμενο που παραπέμπει στην σεξουαλική πράξη. Παραδείγματος χάριν έναν δονητή.

-Ο ΠΑΟΚ -λόγω της μαύρης του εμφάνισης- θα μετατραπεί στην ομάδα που θα γαμάει και θα δέρνει(ε, δικαιούμαστε και 'μεις οι ΠΑΟΚτσήδες κάποιους ευσεβείς πόθους).

-Το μαύρο κουτί που έχουν τα αεροπλάνα θα γίνει κάτι σαν ροζ γραμμή τηλεφώνων.

Αυτά ήταν κάποια από τα πράγματα που θα αλλάξουν μετά την νέα ταινία.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Στο τραγούδι του Τάσου Μπουγά  με στίχο "Βάλε το μαύρο σου το στρινγκ για να γουστάρω όπως πριν" το χρώμα του εσώρουχου δεν αλλάζει. Και δεν αλλάζει γιατί πολύ απλά και στις δύο περιπτώσεις στο ίδιο πράγμα αναφέρονται.

Αν σας άρεσε το blog μας μπορείτε να το πείτε στους φίλους σας μέσω της σελίδας του Spam' Πλάκα στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου