Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2011

Ελληνική πραγματικότητα νο4

-Ο Γιωργάκης έδωσε δίκιο σε όσους επαναστατούν και αντιδρούν. Ας του πει κάποιος δικός του (ας πούμε κάποιος από το επιτελείο του Mega) ότι αυτή η διαμαρτυρία γίνεται εναντίον του. Συνεπώς το να δίνεις δίκιο σε αυτούς που σε βρίζουν για τις μαλακίες που έκανες δεν είναι και το πιο σοφό.

-Και συνέχισε λέγοντας ότι και αυτός θα ήταν στους δρόμους μαζί με τον λαό. Καλά αυτό το φανταζόμασταν. Αφού είχε καταθέσει στο παρελθόν ότι είναι "αντεξουσιαστής στην εξουσία".


-Σήμερα επισκέφθηκε για πρώτη φορά τα γραφεία του κόμματος του ο Κώστας Καραμανλής. Για όσους δεν θυμούνται ο Καραμανλής ήταν πρωθυπουργός της χώρας μας πριν γίνει πρωθυπουργός ο Γιώργος Παπανδρέου. Συνεπώς είναι ένα πρόσωπο το όποιο θα φανταζόμασταν θα έπρεπε να ήταν πολιτικά ενεργό. Ε από ό,τι φαίνεται αυτό δεν συμβαίνει! Και το αποδεικνύει και με αυτή του τη κίνηση(για την επίσκεψη μιλώ). Δε γίνεται να έχουν αλλάξει γραφεία εδώ και πόσο καιρό, και αυτός να πηγαίνει τώρα για πρώτη φορά. Και μάλιστα κάτι σαν τουρίστας. Ας του πει κάποιος ότι άλλαξε και το λογότυπο του κόμματος του για να μην μπερδευτεί σε τυχούσα εκλογική αναμέτρηση(όπως λέει συνεχώς ο Σαμαράς).

-Σύγγνώμη που διαταράσσω το ύφος της ανάρτησης μου και από πολιτικό περιεχόμενο θα στραφώ σε κάτι πιο ανάλαφρο, αλλά όταν το διάβασα μου έκανε πραγματική εντύπωση. Λοιπόν, διάβασα ότι οι γύναικες προτιμούν το αδυνάτισμα από το σεξ. Καλά εντάξει! Την επόμενη φορά που γυναίκα θα ζητήσει από τον σύντροφο της σεξ, εκείνος να την πάει έναν θερμιδομετρητή και μια διαίτα. Δηλαδή αν υπήρχαν μόνο γυναίκες στον πλανήτη τότε τα διάφορα Dvd με γυμναστική θα είχαν περισσότερη ζήτηση από παραγωγές πορνό;  Δε πάμε καλά!

-Κλείνοντας να κάνω μια παράκληση. Σήμερα είναι το παιχνίδι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Ανεξάρτητως αποτελέσματος, διαιτησίας και όλων των άλλων δικαιολογίων που θα βρείτε για να πέσει ξύλο, να καταλάβετε ότι είναι ένα παιχνίδι.

Αν σας άρεσε το blog μας μπορείτε να το πείτε στους φίλους σας μέσω της σελίδας του Spam' Πλάκα στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου