Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011

Ποιοι celebrities θα πηδούδαν να πιάσουν τον σταυρό

Τα Θεοφάνεια σήμερα... Κάθε χρονιά, τα μισώ τα Θεοφάνεια. Όχι γιατί έχω κάτι με την συγκεκριμένη γιορτή. Απλά στο μυαλό μου -και νομίζω στο μυαλό όλων μας- Θεοφάνεια σημαίνει το τέλος των γιορτών.
Συνεπώς, τώρα πια μέχρι την επόμενη αργία πορευόμαστε στη σκληρή πραγματικότητα της Ελλάδας με τα χίλια δυο προβλήματα. Ανεξάρτητα από αυτό, βέβαια, δεν θα πρέπει να πέφτουμε... Ας είμαστε αισιόδοξοι. Και όταν λέμε αισιόδοξοι δεν εννοώ να περιμένουμε να έχουμε μετά από ένα τρίμηνο λεφτά κλπ. Απλά να λέμε συνεχίζουμε την ζωή μας χωρίς να μιζεριάζουμε.
Σε αυτό το κλίμα, λοιπόν, και θέλοντας να κάνω λίγο χιούμορ σκέφτηκα ποιες προσωπικότητες του τόπου μας θα ήταν κατάλληλοι να πηδήξουν να πιάσουν τον σταυρό...

1) Γιώργος Παπανδρέου
Εντάξει, το πολυπεριμένατε... Ο πρωθυπουργός μας είναι αθλητικός τύπος. Δεν θα έχανε την ευκαιρία να επιδείξει την super wow σωματάρα του σε όλους εμάς τους πλαδαρούς.

2)Θόδωρος Πάγκαλος
Σίγουρα απορήσατε. Πώς γίνεται αυτός ο άνθρωπος να βουτήξει; Θα ανέβαζε τη στάθμη της θάλασσας και θα μας έπνιγε. Αλλά ακριβώς δεν θα βουτήξει... Απλά θα ρουφήξει όλο το νερό και έτσι θα πιάσει/καταπιεί και τον σταυρό.


3)Γιώργος Καραγκούνης
Νομίζω είναι το μεγάλο φαβορί. Τόσα χρόνια στα ελληνικά γήπεδα με τόσες βουτιές ξέρει καλά. Δε θα χρειαστεί καν να κολυμπήσει. Όπου και να τον πετάξει τον σταυρό ο παπάς αυτός απλά θα βουτήξει και τσουπ! Έπιασε τον σταυρό. Αλλά και μία στις χίλιες να τύχει και να μην τον πιάσει, διαμαρτυρυθεί για επανάληψη στη ρίψη του σταυρού.

4)Γιάννης Φλορινιώτης
Συμμετοχή της τελευταίας στιγμής. Απλά είδε ότι ο σταυρός είναι χρυσός, του άρεσε και είπε δεν βουτάω να τον πιάσω να τον συνδυάσω με το συνολάκι το βράδυ στο μαγαζί.

5)Γιάννης Μπουτάρης
Ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Θα βουτήξει μόνο και μόνο για να τη σπάσει στον Άνθιμο. Να πιάσει τον σταυρό και μετά να μην τον επιστρέφει.

6)Παναγιώτης Ψωμιάδης
Όχι ότι έχει κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό για να πιάσει τον σταυρό. Απλά για ακόμα μια φορά να δείξει πόσο χριστιανός είναι, για ακόμα μια φορά να γίνει καραγκιόζης και για ακόμα μια φορά να προβληθεί από τα μέσα.

Αν σας άρεσε το blog μας μπορείτε να το διαφημίσετε μέσω της σελίδας του Spam' Πλάκα στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου