Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2011

Σε μια χώρα σκύλων

Ρε Πάγκαλε, πες την αλήθεια! Τα λες για να σε συζητάμε. Να μιλάμε για εσένα. Σου αρέσει. Να μεγαλοπιάνεσαι και να λες είμαι το πρόσωπο που ασχολούνται όλοι.

Όπως έγραψα και χθες ο Πάγκαλος χαρακτήρισε τους δημοσίους υπαλλήλους σαν κοπρίτες αναφερόμενος στις πελατειακές σχέσεις μεταξύ πολιτών και πολιτικών.


Τα τελευταία χρόνια, δεν νομίζω να υπάρχει πολιτικός που να έχει κάνει τόσες δηλώσεις και τόσο προκλητικές. Και το καλύτερο είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα αυτός ο άνθρωπος θα επανεκλεγεί(αν δεν είναι σε κανένα επικρατείας) ξανά. Τόσο μαλάκες είμαστε!

 Αλλά ας σκεφτούμε λίγο την δήλωση είναι τόσο κωμικοτραγική. Αναφέρει όλους εμάς σαν κοπρίτες! Δηλαδή το συνάφι του Πάγκαλου πώς θα μπορούσαμε το χαρακτηρίσουμε; Όχι ότι αυτό που είπε είναι εντελώς ανεδαφικό αλλά είναι υπερβολικό. Προκλητικό.

Εκτός από αυτό, εμείς είμαστε κοπρίτες αλλά το κάνουμε για να επιβιώσουμε. Μια δουλίτσα θέλουμε να μπορέσουμε να επιβιώσουμε. Εσείς κύριε Πάγκαλε γιατί γίνεστε και 'σεις κοπρίτης; Δεν νομίζω να τίθεται θέμα επιβίωσης(φαίνεται και από την εμφάνιση σας)! Προφανώς θέλετε να εξασφαλίσετε το ευ ζην με πανεύκολο τρόπο. Δε νομίζω να σας νοιάζει το γενικό καλό.

Τέλος, έτσι για να μην κλείσω σοβαρά πάρτε μια εικόνα που έφτιαξα...Αν σας άρεσε το blog μας μπορείτε να το διαφημίσετε μέσω της σελίδας του Spam' Πλάκα στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου