Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2010

Πώς κανονίζει ραντεβού ένας nerd;

Αγαπητές (όμορφες και μη) κοπέλες,

Η Ελληνική Πολυκλαδική Ένωση των Υπερβολικά Μοναχικών, Σκεπτόμενων, Εσωστρεφών, Κομματάκι Υπερόπτων αλλά Καλών Κατά τα Άλλα, Μανιακών Αρσενικών Χρηστών Υπολογιστή και Ίσως και Wannabe Προγραμματιστών, δηλαδή εγώ,

Τονίζοντας την αφοσίωσή μας στην επιδίωξη της ειλικρίνειας και των ομαλών διαπροσωπικών σχέσεων βασισμένων στην απεριόριστη και ελεύθερη έκφραση της αλήθειας...

Με αφορμή τα επιστημονικά ευρήματα που αποδεικνύουν την ύπαρξη της ανάγκης για οικειότητα, ασφάλεια και εμπιστοσύνη σαν απόλυτη προϋπόθεση της ευχαρίστησης του σεξ απο μέρους σας...

Υπενθυμίζοντας την βασική, πρωτόγονη και έμφυτη παρόρμηση όλων των ανθρώπων του είδους μας για την ιδιαίτερα ευχάριστη και ηδονική ασχολία που σχετίζεται με τα αναπαραγωγικά όργανα των ανθρώπων...

Μην έχοντας καμιά άλλη εξυπνάδα να γράψει στην εισαγωγή για να σας εντυπωσιάσει και ελπίζοντας πως κείμενο αυτού του τύπου σε αυτό το στυλ δεν έχει ξαναγραφτεί...

Διακηρύσσει τις ακόλουθες αρχές και κατευθύνσεις, και ταυτόχρονα παροτρύνει κάθε μοναχική κοπέλα, που ψάχνει καιρό για λίγη αγάπη και ζεστασιά χωρίς αποτέλεσμα, να τις αναγνωρίσει:

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

1. Πρωταρχικός σκοπός και απαραβίαστη αρχή μας είναι το σεξ. Η σεξική σεξότητα της σεξουαλικότητάς μας σεξίζεται με το υπερσεξ του επίσης σεξικού σας, σέξυ σεξίσματος. Αυτό δεν σημαίνει πως είμαστε εκ γενετής αποστερημένοι
από οποιαδήποτε ικανότητα διαπροσωπικών σχέσεων (απλώς υστερούμε λίγο).

2. Προτιθέμεθα να επιχειρήσουμε να σας προσεγγίσουμε μέσω του Διαδικτύου. Σας προτείνουμε να μην δυσανασχετήσετε με την πρώτη αναφορά στο σεξ και να μην μας αναγκάσετε να αποφεύγουμε να το αναφέρουμε, με τον οποίο τρόπο απλώς τροφοδοτείτε τις δικές σας πεποιθήσεις και ανασφάλειες πως προσπαθούμε να σας κοροϊδέψουμε ούτως ώστε να σας ρίξουμε στο κρεβάτι και μετά να κοκορευόμαστε σε φίλους και γνωστούς πως το κάναμε μαζί σας.

3. Υπενθυμίζουμε πως αυτό στο οποίο αρεσκόμεθα περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο και εμείς αλλά και εσείς είναι το σεξ, γι' αυτό σας παροτρύνουμε να μην καθυστερείτε με άσκοπες συζητήσεις και αναλύσεις και να πιάσετε δουλειά.

4. Προτιθέμεθα να σας προσφέρουμε απλόχερα τη φωτογραφία μας, ως ένδειξη καλής θελήσεως. Πράττουμε τούτο δίχως γνώση του πραγματικού παραλήπτη της φωτογραφίας, ο οποίος πιθανόν να είναι ο Καραμπούρμπουλας από τη σχολή που συνεχώς μας τη μπαίνει και θέλει να μας στείλει να πάμε στου διαόλου τη μάνα όπου θα μας περιμένει ο Καραμήτσουλας και ο Καραγιώργηλας με τη Μπαμπαρούλη (που δεν την ξέρουμε) με βιντεοκάμερα για να μας κάνουν πλάκα.

5. Προτιθέμεθα να σας ζητήσουμε ραντεβού το συντομότερο δυνατόν με σκοπό την συστηματική αύξηση των δεικτών
οικειότητας και εμπιστοσύνης. Η μέθοδος με την οποία θα επιτευχθεί τούτο ορίζεται και εκφράζεται ρητά από εσάς στον τόπο και χρόνο του ραντεβού και χωρίς εξαιρέσεις.

6. Υπενθυμίζουμε ξανά πως η σεξουαλική επαφή είναι το πρωτεύον στοιχείο το οποίο διέπει τις επιθυμίες μας στη ζωή αλλά και τις δικές σας.

7. Θεωρούμε πως το πιο κατάλληλο μέρος για το ραντεβού είναι ένα ήσυχο, ρομαντικό μέρος με δέντρα και πράσινο. Δεν αρεσκόμαστε σε πολύβωα και πολύκοσμα μπαράκια και κλάμπ όπου η άθλια μουσική παίζει στη διαπασσών μην επιτρέποντάς μας να ακουγόμαστε σε απόσταση μεγαλύτερη των 10cm .

8. Προτιθέμεθα να έρθουμε στο ραντεβού πριν καν ο ένας δείκτης του ρολογιού πλησιάσει τον άλλον. Δι αυτό το
λόγο δεν θα επιθυμούσαμε να καθυστερήσετε πλέον του δέοντος καθώς τούτο θα έχει ως αποτέλεσμα την υπέρμετρη αύξηση
των δεικτών αγωνίας ή ακόμα και απόγνωσης.

9. Υπενθυμίζουμε ξανά-μανά πως η ερωτική θεωρείται βασίμως η πιο ευχάριστη πράξη (αλλά και ασχολία) ενώ ταυτόχρονα είναι και η πιο παρεξηγημένη.

10. Διαθέτομεν άριστας γνώσεις εις τα φιλοσοφικά, μαθηματικά, υπολογιστικά κ.α. και προπάντων εις τα ερωτικά πεδία, τας οποίας γνώσεις προτιθέμεθα να ανταλλάξομεν και να εκμεταλλευθόμεν. Δεν διαθέτομεν γνώσεις εις τα τηλεοπτικά, μουσικοχορευτικά, ψιλοκουβεντικά και κουτσομπολιστικά πεδία.

11. Διαθέτομεν επίσης υπαρκτή πνευματική ικανότητα για αληθινή αγάπη την οποία όμως καλείστε εσείς, έχοντας
αγαθές προθέσεις, να ανελίξετε.


Όμως Βαρεθήκαμεν να Γράφομεν εδώ και περιμένομεν τα σχόλιά και τας προτάσεις σας δια την ολοκλήρωσιν της παρούσης διακηρύξεως.


Ο Πρόεδρος της ΕΠΕΥΜΣΕΚΥΚΚΑΜΑΧΥΙWΠ.

Αν σας άρεσε το blog μας μπορείτε να το διαφημίσετε μέσω της σελίδας του Spam' Πλάκα στο Facebook.

1 σχόλιο: