Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2010

Η συνάντηση Παπανδρέου-Στρος Καν από άλλη ματιά

Σήμερα επισκέφτηκε ο Στρος-Καν την Ελλάδα. Πολλοί λένε ότι σήμερα ήρθε ο πραγματικός πρωθυπουργός της Ελλάδας. Εμείς διαφωνούμε... Ο Παπανδρέου είναι προϊστάμενος του.Πώς; Ο Στρος Καν είναι σοσιαλιστής. Αλλά ο Γιώργος είναι πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς. Άρα ο Jeffrey είναι "πάνω από" τον Στρος Καν.

Αλλά ας δούμε τα όσα δήλωσαν οι δύο σοσιαλιστές(πρέπει να τα τονίζουμε αυτά για να μην ξεχνιόμαστε)...
Μια από τις δηλώσεις του Παπανδρέου είναι "Προχωράμε σε μεγάλες αλλαγές". Στις παρακάτω εικόνες θα καταλάβαιτε παραστατικά τι εννοεί αλλαγές...


.
Καλά, Καλά! Υπερβάλλω! Σιγά ο Καραμανλής να μην μπορούσε να κάνει ποτέ τη χώρα όπως είναι στο πριν...Στη συνέχεια ο Στρος Καν είπε ότι "όλοι στον κόσμο έχουμε εντυπωσιαστεί από τις προσπάθειες του λαού της Ελλάδας". Περίπου την ίδια φράση διάβαζα ότι έλεγε η Sirina για την Βούλα Βαβάτση για την τσόντα που γύρισε. Τι συμπεραίνω; Ότι κανονικά και με τον νόμο μας γυρνάν τσόντα.


Τέλος, σας αποκαλύπτουμε έναν μυστικό όρο για να πάρει η Ελλάδα την τέταρτη δόση...Αν σας άρεσε το blog μας μπορείτε να το διαφημίσετε μέσω της σελίδας του Spam' Πλάκα στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου