Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2010

Πάγκαλε, σε στηρίζουμε...

Μετά τα όσα έγιναν στο zougla.gr και με τα υβριστικά σχόλια που δημοσιεύθηκαν εκεί κατά του κύριου Πάγκαλου το spamplaka.blogspot.com έχει να δηλώσει ότι στηρίζουμε την στάση του για τους εξής λόγους:

1) Με ποιο δικαίωμα ασκούν κριτική σε έναν πρόσωπο; Τι νομίζουν ότι έχουμε; Δημοκρατία;

2)Μάλιστα ασκούν κριτική ανώνυμα. Δηλαδή ούτε τα αρχίδια έχουν να πουν αυτό που θέλουν; Πράξη που δείχνει ότι φοβούνται και χτυπούν με την μέθοδο του κλεφτοπολέμου.


3)Και εφ' όσον θέλουν να ασκήσεις κριτική γιατί επιλέγουν τον κ. Πάγκαλο; Τι τους  έχει κάνει; Δεν είναι κοντά στον πολίτη; Δεν προωθεί τα συμφέροντα που βολεύουν τον λαό; Δεν έχει πει πολλές αλήθειες; Να θυμήσω φράσεις όπως "Μαζί τα φάγαμε", "Οι ένοπλες δυνάμεις είναι αντιπαραγωγικές", "Το μνημόνιο είναι ευτυχία" και άλλα πολλά...

4)Τον "στολίζουν" με υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Αυτός έχει χρησιμοποιήσει υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον τους; Το μόνο που έχει κάνει αυτός-και το συνάφι του- είναι να προσπαθούν να μας μετατρέψουν σε υπανθρώπους και να μας φέρουν σε μια κατάσταση ένδοιας. Δεν μας έχει βρίσει ποτέ! Άρα αν θέλουν να εκδικηθούν ας προσπαθήσουν να του κάνουν ότι τους έκανε. Ας προσπαθήσουν! Γιατί μόνο στην προσπάθεια θα μείνουν!

5)Μέσα στα σχόλια που γράφτηκαν πολλά αφορούν την εξωτερική εμφάνιση του-που σε μεγάλο βαθμό μπορούν να χαρακτηριστουν υπερβολικά. Χρησιμοποιεις χαρακτηρισμούς ,όπως χοντρός, εναντίον του κ. Παγκάλου. Με ποια λογική; Επειδή έχει κάποια παραπανίσια κιλά; Προφανώς, αυτά τα σχόλια έχουν μια δόση ζήλιας γιατί όπως λένε "Η κοιλίτσα στον άνδρα είναι γοητεία". Μάλλον οι βλάσφημοι δεν έχουν "κοιλίτσα" ,συνεπώς δεν είναι γοητευτικοί, σε αντίθεση με τον κ. Πάγκαλο και βγάζοντας τα απωθημένα τους -μέσα από την ανωνυμία. Και στο κάτω-κάτω της γραφής, γιατί θα πρέπει να κρίνεται το πολιτικό έργο κάποιου από στοιχεία της εξωτερικής εμφάνισης του;

6)Τα σχόλια που έγιναν προφανώς ήταν από άτομα που ανήκουν σε άλλο κομματικό χώρο.Γιατί όλος ο ελληνικός λαός-εκτός αυτών των δυσάρεστων εξαιρέσεων- συμφωνεί απόλυτα με τον έργο της κυβέρνησης. Έτσι, προσπαθώντας να ανεβάσουν τα ποσοστά του κόμματος που υποστηρίζουν και μη έχοντας να κάνουν κάτι καλό από μόνοι τους, προσπαθούν να ανέβουν, "πετώντας λάσπη" εναντίον μιας τόσο άξιας κυβέρνησης και των αντιπροσώπων της.

Κ. Πάγκαλε, στηρίζουμε την όλη προσπάθεια σας!
Έτσι, για να διασφαλίσουμε  την ακεραίοτητα του spamplaka.blogspot.com και των διαχειριστών του...


Αν σας άρεσε το blog μας μπορείτε να το διαφημίσετε μέσω της σελίδας του Spam' Πλάκα στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου