Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010

Αποτίμηση εκλογών...

Πάει και αυτό! Τέλος οι εκλογές!

Τι κρατάμε από αυτές τις εκλογές; Πρώτα απ' όλα το ΠΑ.ΣΟ.Κ βρήκε νικημένο(ή  μη φθαρμένο). Αυτό κατά την άποψη μου δείχνει έναν μαζοχισμό από τον ελληνικό λαό. Βέβαια κάποιος μπορεί να πει ότι υπέκυψε στις απειλές του Παπανδρέου. Θεωρώ ότι η ψήφος μας θα πρέπει να δίνεται ελεύθερα σε όποιον θεωρούμε άξιο και όχι να μας φοβίζουν τι θα ψηφίσουμε.


Αλλά να τα λέμε όλα... Ο κόσμος θέλει την αλλαγή. Το είδαμε στην Αθήνα το είδαμε στη Θεσσαλονίκή. Παραλίγο να το βλέπαμε και στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αλλά ο γνωστός νομάρχης της καρδιάς μας -όπως τον λέγανε οι Θεσσαλονικείς- επικράτησε. Ο κόσμος έδειξε ότι θέλει την αλλαγή.

Στην Αθήνα που εκλέχτηκε ο Καμίνης έχω κάποιες ανησυχίες. Πολλά έχω ακούσει και διαβάσει προεκλογικά για την αντιμετώπιση προς τους μετανάστες. Δεν είμαι ρατσιστής αλλά να μην γίνει η Αθήνα ένα μέρος με μισούς Έλληνες και μισούς αλλοδαπούς.

Άντε και για να ελαφρύνω το κλίμα...Αν σας άρεσε το blog μας μπορείτε να το διαφημίσετε μέσω της σελίδας του Spam' Πλάκα στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου