Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2010

Πόσα κόμματα πια στη βουλή;

Διαβάσαμε χθες ότι ο Δημαράς ετοιμάζει νέο κόμμα. Και αυτός ρε; Τι γίνεται; Πόσα κόμματα θα αντέξει αυτό το κοινοβούλιο; Πόσους εθνοσωτήρες;

Αυτή η κατάσταση φτάνει σε ένα σημείο να σκεφτείς... Από την μία καλά είναι να υπάρχουν πολλά κόμματα καθώς θα υπάρχει πλουραλισμός (στα προεκλογικά μόνο,αφού μετά όλοι πώς να αρπάξουν ψάχνονται) και ο ψηφοφόρος θα έχει να διαλέξει ανάμεσα σε περισσότερα κόμματα. Αλλά από την άλλη, δείχνει και μία εξουσιομανία. Τόση δίψα για εξουσία; 


Και το καλύτερο είναι ότι ο κάθε διεγραμμένος-αποστάτης πάει και κάνει το δικό του κόμμα. Θα σας θυμίσω και τον Κουβέλη εκτός των δύο τελευταίων... Γιατί δεν πάνε όλοι αυτοί σε ένα κόμμα που θα φτιάξουν μόνοι τους; Θα μου πείτε έχουν διαφορετικές ιδεολογίες. Αλλά, θεωρώ, αυτά μόνο στα λόγια ισχύουν... Μπρος στην μανία τους για καρέκλα και εξουσία τα ξεχνούν όλα.

Ξέρετε γιατί δεν ενώνονται; Δεν ενώνονται γιατί θέλουν να είναι κύριοι στο τσιφλίκι τους. Μέχρι τώρα ήταν σε ένα μεγάλο κόμμα. Αλλά αφού τώρα δεν είναι πια, τουλάχιστον να είναι αρχηγοί στο δικό τους.Η υπερηφάνεια τους δεν τους επιτρέπει να έχουν κάποιον πάνω από το κεφάλι τους σε ένα μικρό σχηματισμό.

Από αυτό το γεγονός καταλαβαίνουμε πόσο πραγματικά ενδιαφέρονται για όλοι εμάς που διοικούν. Χέστηκαν για εμάς. Αυτούς τους νοιάζει να έχουν μια θέση στους 300 και την επόμενη τετραετία.

Αν σας άρεσε το blog μας μπορείτε να το διαφημίσετε μέσω της σελίδας του Spam' Πλάκα στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου