Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010

Κανέναν από τους δύο!

Χθες στο βραδινό δελτίο του Mega παρακολούθησα το Debate που γίνονταν μεταξυ του Σγουρού και του Κικίλια.

Πριν ξεκινήσω με τον σχολιασμό των όσων ειπώθηκαν (και αυτά που παρακολούθησα) έκανα μια παρατήρηση για τους δύο υποψηφιους. Και οι δύο είχαν μια περίεργη για τα τηλεοπτικα δεδομένα στάση. Ο Σγουρός -έτσι όπως τον είδα χθες- σαν να μειδιούσε όταν δεν μιλούσε(λες και είχε καπνίσει τίποτα από πριν). Τόσο αστεία του φαίνονταν αυτά που έλεγε ο Κικίλιας; Αλλά και ο Κικίλιας είχε ένα περίεργο στήσιμο στον φακό. Ήταν λες και ήταν ρομπότ. Ειδικά όταν δεν μιλούσε έβλεπε την κάμερα σταθερά και ανέκφραστα. Κυριολεκτικά κάνει για διακοσμητικό.


Καλά θα ήταν να ήταν αυτά τα βασικά τους προβλήματα τους. Πρώτα απ' όλα, το όλο σκηνικό μου θύμιζε παιδικό σταθμό. Χωρίς πλάκα! Μάλωναν τα παιδάκια.Ο ένας δίεκοπτε τον άλλο.Αλληλοκατηγορούνταν. Θα μου πείτε είναι πρωτοφανές; Όχι βέβαια! Αλλά αυτοί το 'κάναν με έναν τέτοιο τρόπο που σίγουρα προκαλούσε μια ευφορία στο κοινό.

Και το Mega τους άφηνε... Μη σας πω ότι τους φιτίλιαζε και σε κάποια σημεία. Ξέρετε, ρωτούσαν κάτι το όποιο θα έκανε τον άλλο να αντιδράσει. Και μετά τους άφηναν να ξεκατινιαστούν.

Από αυτή τους την εμφάνιση κατάλαβα τι έχει να τραβήξει η περιφέρεια Αττικής. Όποιος και να βγει... Αν πριν ήμουν σίγουρος μία φορά, τώρα είμαι δέκα. Δεν είπαν τίποτα το ουσιώδες. Ο καθένας τα δικά του(θα μου πείτε έχουν πει και ποτέ κάτι ουσιώδες)

Αλλά νομίζω το highlight τους ήταν το εξής: Μιλούσε ο Κικίλιας και έλεγε για το πόσο ανάξιος ήταν ο Σγουρός αυτά τα χρόνια. Μάλιστα κάνει και εφέ δείχνοντας το προγράμματα του Σγουρού άλλων εκλογών και λεγοντας ότι τίποτα δεν έκανε ο Σγουρός. Και η αντίδραση του Σγουρού ποια ήταν; Ρωτάει τον Κικίλια "εσύ τι έκανες τέσσερα χρόνια που ασχολούσουν με τον αθλητισμό;". Τι να πω; 
Περιττό να  πω ότι και οι δυο δεν μπήκαν καν στο κόπο να απαντήσουν. Το λένε και οι δύο. "ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ". Και προσπαθούν να βγουν περιφερειάρχες όχι γιατί είναι καλύτεροι αλλά γιατί είναι λιγότερο κακοί. Αλλά αυτό δεν γίνεται στην πολιτική μας τα τελευταία χρόνια;

Τι να πω εγώ; Καλά κουράγια ,Αττική!

Αν σας άρεσε το blog μας μπορείτε να το διαφημίσετε μέσω της σελίδας του Spam' Πλάκα στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου