Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010

Γιατί την γυμναστική κ. Διαμαντοπούλου;

Η Διαμαντοπούλου με τις μεταρρυθμίσεις που θα κάνει στο εκπαιδευτικό μοντέλο του σχολείου του άυριο θα είναι κάπως έτσι: Τα περισσότερα μαθήματα θα είναι επιλογής στο Λύκειο. Μόνο τέσσερα μαθήματα θα είναι υποχρεωτικά. Ποια νομίζετε ότι είναι; Για πείτε... Γλώσσα, Μαθηματικά, Ιστορία, και Φυσική; Λάθος επιλογή! Τα μαθήματα που θα είναι υποχρεωτικά είναι η Γλώσσα, η Λογοτεχνία, τα Αγγλικά και η Γυμναστική; Εεεε; Γυμναστική; Και όμως! Το θεωρεί τόσο σημαντικό προφανώς. Αλλά γιατί; Το spamplaka.blogspot.com έψαξε και βρήκε την πραγματική αιτία.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

2 σχόλια:

  1. ΦΥΣΙΚΑ Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ..ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ(ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΒΕΒΑΙΑ)ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΒΙΟΜΑΤΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ, ΔΕΚΑ ΓΛΩΣΣΕΣ, ΠΤΥΧΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΚΑΛΑ), ΓΝΩΣΕΙΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΥΓΙΕΙΝΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ!!ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΑΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ....ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κυρία,που είχε προτείνει να γίνει η αγγλική επίσημη γλώσσα,καί την οποία μας την φόρεσαν γιά υπουργό Παιδείας,έχει απόλυτο δίκιο γιατί σαν ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ που έχουμε καταντήσει συνεχίζουμε να είμαστε επικίνδυνοι γι'αυτό πρέπει να γίνουμε λαπάδες άρα,με αυτά που προωθεί,δείχνει ότι ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει και κινείται προς την σωστή κατεύθυνση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή