Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2010

Τι νομίζουν ότι είμαστε;

Χθες στο trelokouneli.blogspot.com ανακάλυψαν ότι οι δύο από τους παίκτες του Big Brother είναι σε σχέση πολύ πριν μπουν στο παιχνίδι. Άρα καταλαβαίνουμε πολύ εύκολα ότι πρόκειται περί στημένου το όλο σόου.

Σήμερα μάλιστα όπως ξαναδιαβάζουμε στο trelokouneli.blogspot.com ο Alpha το παίζει και καλά ότι δεν ήξερε και το ανακάλυψαν χθες μετά που τους ρώτησαν. Επίσης η παραγωγή τους υποχρέωσε...
να μην αποκαλύψουν στους άλλους παίκτες την σχέση τους.

Και τώρα σκέφτομαι εγώ...
Για πόσο χαζούς μας περνούν; Άντε, να κάνουν την λαμογιά και να βάλουν ζευγάρι στο παιχνίδι έτσι ώστε τάχα γνωρίστηκαν μέσα και δημιούργηθηκε ένας μεγάλος ερώτας που όλα αυτά μεταφράζονται σε νούμερα τηλεθέασης. Αλλά δεν είχαν το κότσια να το παραδεχτούν ότι το ήξεραν και πάνε να μας πλασάρουν ότι δεν το ήξεραν. Το δικό μου σχόλιο ποιο είναι; Για μεγάλος αδελφός σαν πολύ λίγα δεν ξέρει(ή κάνει πώς ξέρει);

Προφανώς, τους χάλασαν τα σχέδια. Αλλά εγώ μπορώ να προβλέψω άλλη συνέχεια. Βασικά η συνέχεια που σκέφτομαι δεν ξέρω αν θα είναι αληθινή ή εφικτή αλλά σίγουρα θα ήθελα πολύ να την δω. Δείτε τι θα γίνει. Μπορεί κάπως να το μάθουν και οι υπόλοιποι παίκτες τη σχέση των δύο. Και μετά; Πολύ απλό! Να χωρίσουν! Και μάλιστα με έντονο τρόπο. Εκεί και αν κάνει νούμερα το Big brother.

Κλείνοντας να αναφέρω ότι δεν το παρακολουθώ αυτό το υποπροϊόν.Απλά ασχολούμαι με αυτό γιατί με πείραξε αυτή τους η κοροϊδία από μεριά Alpha.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου