Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010

Γιώργο είσαι άξιος ηγέτης!

Αναρωτιέμαι μερικές φορές αν ένας πολιτικός μπορεί "πάθει" πολιτικά κάτι λόγω των κακών χειρισμών που έκανε. Εκτός βέβαια από το να μην επανεκλεγεί. Και δεν κατέληγα κάπου συγκεκριμένα.

Αλλά τελικά διαπίστωσα χθες το κόστος. Δεν μπορείς να αντικρύσεις αυτούς που σε επέλεξαν. Έτσι και ο πρωθυπουργός μας μετά την προεκλογική ομιλία στην Λάρισα φυγαδεύθηκε μέσω Δομοκού.

Αυτό δεν κάνει κάθε σωστός ηγέτης; Αυτό δεν οφείλει να κάνει;


Αλλά δείτε που φτάσαμε! Πριν καμία εικοσαετία αν ένας πολιτικός έβγαινε πολιτικός στο δρόμο μαζεύονταν για να του μιλήσει. Σήμερα ο πρωθυπουργός αποφεύγει τον κόσμο. Και μην μου πείτε αυτά που δείχνονται στα κανάλια γιατί πολύ απλά είναι μόνο για εφέ. Βάζουν τα κομματόσκυλα και λοιπούς κυβερνητικούς δίπλα στον πρωθυπουργό και δείτε! Πόσος κόσμος μαζεύτηκε στον πρωθυπουργό! Γιατί αν αυτό ήταν αληθινό τότε είμαστε ένας διπρόσωπος λαός. Δεν γίνεται να τους βρίζουμε και όταν τους βλέπουμε πάμε δίπλα τους  να τους πούμε πόσο καλά κάνουν το κυβερνητικό τους έργο(!!!).

Αλλά ας επιστρέψω! Έλεγα για το πώς άλλαξαν οι καιροί. Να αποφεύγει το λαό. Το όργανο που ασκεί την εξουσία (τυπικά τουλάχιστον). Και οι άνθρωποι δεν ήθελαν τίποτα άλλο παρά να του μιλήσουν. Δεν γουστάρει να ακούσει και την άποψη μας. Αυτό νομίζω λέει πολλά...

1 σχόλιο:

  1. Mpravo Spam'plaka... mesa stin euthimia sou deixneis oti h kathimerinotita einai kati pou den prepei na 3exname, aliws xathikame...
    s'euxaristoume gia to sxolio sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή