Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2010

Ελληνική showbiz

Σήμερα δεν θα γράψω για κάτι συγκεκριμένο.Απλά θα ασχοληθώ λίγο με την ελληνική showbiz.

Έτσι ξεκινάμε με το διαζύγιο της χρονιάς(ίσως και κατά πολλούς γενικότερα το θέμα της χρονιάς.Και πιο συγκεκριμένα διαβάζουμε στο e-gossiproom.blogspot.com ότι...
...οι Μενεγάκη-Λάτσιος χώρισαν την περιουσία τους.Καλά έκαναν!Αλλά γιατί το κάνετε από τώρα ρε παιδιά;Κάντε το λίγο πιο μετά.Να έχουν αρχίσει όλες οι  ποιοτικές εκπομπές(ξέρετε Τατιάνες κλπ) να μπορούν να καλύψουν το όλο γεγονός με τη δέουσα προσοχή.Να ενημερωθούμε και 'μεις βρε αδέρφέ που μας ενδιαφέρει και τόσο (θαρρείς υπάρχει και τίποτα το σημαντικότερο να ασχοληθούμε;Τίποτα!Κάτι οικονομικές κρίσεις, επικαιροποιημένα μνημόνια, δημοτικές εκλογές .Τίποτα δηλαδή!).

Επίσης σε πολλά blogs ασχολούνται με το όνομα της εκπομπής της Τατιάνας. Θα λέγεται(για όσους δεν το ξέρετε) "Αξίζει να το ζεις"(όταν έγραφα το κείμενο είχα μπερδέψει το "ζ" με το "δ";). Βλέπεις οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται.). Εμείς θα προτιμούσαμε πολύ περισσότερα τους διάφορους τίτλους που είχε προτείνει το Ράδιο Αρβύλα(να σας θυμίσω μερικούς:Αξίζει να θαφτείς,Αξίζει να τον πιείς,Αξίζεις να τον ξαναπιείς κλπ).Γιατί περί αυτού πρόκειται. Είπαν από το Star δεν μπορούμε να έχουμε το παλιό όνομα του ΑΝΤ1 πρέπει να βρούμε ένα καινούριο.Μπήκαν στη διαδικασία να βρουν καμία παραλλαγή και καταλήξαν εδώ.

Αυτά για σήμερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου