Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010

Μια γεύση για όλο το χρόνο

Χθες ξεκίνησαν οι πρωινές εκπομπές του ΑΝΤ1 και του Alpha.

Όπως είναι αναμενόμενο οι μεσημεριανές εκπομπές ασχολήθηκαν δεόντως με τις πρεμιέρες. Ίσως ασχολήθηκαν υπερβολικά με το όλο σκηνικό. Μέχρι που ένα κανάλι(το Alter νομίζω) έστειλε δημοσιογράφο(λέμε τώρα) έξω από το στούντιο της εκπομπής της Μενεγάκη.

Δηλαδή εσείς, αρχισυντάκτες εκπομπών και εσείς που φτιάχνετε τις εκπομπές,μπορείτε να μου πείτε ακριβώς τι σκάτα ήθελε εκεί ένα άτομο; Τι το τόσο συνταρακτικό θα μπορούσε να γίνει στο πάρκινγκ; Αυτό προσωπικά με θυμίζει τις παλιές εκπομπές της Τατιάνας που έστελνε να ψάχνουν σκουπίδια.(Μήπως εκεί γύρισε η σημερινή τηλεόραση λόγω κρίσης)


Επίσης όπως είναι αναμενόμενο ασχολήθηκαν και με τα νούμερα τηλεθεάσεων αυτών των εκπομπών.

Έτσι όπως το βλέπω το όλο το θέμα βλέπω να γίνεται μεγάλος χαμός με τέτοιες "αναλύσεις".Ξέρετε, να λένε το τάδε θέμα έκανε τόσο % τηλεθέαση γιατί ήταν εκείνο το κοινό την ώρα που το έδειχνε στην τηλεόραση. Και όχι μόνο για τις πρωινές εκπομπές αλλά και για όλες τις ζώνες(τις ανταγωνιστικές). Και γιατί το πιστεύω αυτό; Μα πολύ απλά! Φθηνά νούμερα τηλεθέασης. Γεμίζεις χρόνους εκπομπής με πάμφθηνο υλικό. Ούτε ρεπορτάζ, ούτε τίποτα.

Γενικά αυτό που πιστεύω για την σημερινή τηλεόραση είναι πως θα είναι μετριότατη. Με λίγες εξαιρέσεις(βλ. το Νησί). Έτσι και οι μεσημεριανές εκπομπές ακόμα χειρότερα από τις άλλες χρονιές(θα μου πείτε πόσο χειρότερες).

Υ.Γ. Επείδη ασχολούμαι με την τηλεόραση έτυχε να δω το τρέιλερ του Ράδιο αρβύλα και μου άρεσε πολύ και είπα να το μοιραστώ μαζί σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου