Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2010

Πάττυ, η χιλιοπαιγμένη μετριότητα

Εδώ και περίπου μια τριετία έχει αρχίσει ένα κύμα από "άσχημους" και "άσχημες" ήρωίδες τηλεοπτικών σειρών.Η αρχή είχε γίνει με το "Μαρία η άσχημη" συνεχίστηκε με το "Λάκης ο Γλυκούλης".Το νέο φρούτο που μας πλασάρει το κανάλι που είχε βγάλει και τις δύο προηγούμενες παραγωγές είναι η Πάττυ.

Όπως καταλαβαίνετε και από το όνομα της πρωταγωνίστριας η σειρά δεν είναι ελληνική.Μας έρχεται από την Αργεντινή.Φαίνεται ότι και 'κει τους αρέσουν αυτές οι σειρές. Τελικά, με τους Αργεντίνους πολλά κοινά έχουμε(να σας θυμίσω ότι και εκεί ήταν το ΔΝΤ).

Αλλά κυρίως θέλω να ασχοληθώ με την αντιμετώπιση από την Ελλάδα στη σειρά αυτή.


Ας ξεκινήσουμε από το Mega. Εν μέσω οικονομικής κρίσης βρισκόμαστε. Λογικό είναι να ψάχνουν φθηνά προγράμματα. Ήξεραν ότι θα πάει και καλά αφού η συνταγή ήταν χιλιοδοκιμασμένη(δείτε πρώτη παράγραφο του κειμένου μου) και  θα πετύχαινε. Γιατί να μην την πρoβάλλουν; Ξέρουν με τι βλάκες έχουν να κάνουν.

Ξεκινώντας, λέω ότι δεν την έχω παρακολουθήσει καθόλου εκτός από το τρέιλερ της σειράς.Λογικό ήταν να ξεκινήσουν να βλέπουν πολλοί αυτοί τη σειρά. Το καλοκαίρι είναι περίοδος επαναλήψεων και ταινιών.Βέβαια η σειρά είχε και ανταγωνισμό από άλλο πρόγραμμα. Μη φανταστείτε τίποτα αξιόλογο.Το "Χίλιες και μία νύκτες" του ΑΝΤ1. Καταλαβαίνετε τώρα.Μάχη ποιότητας στις 21:00 μεταξύ των 2 καναλιών.Ε, λογικό να αγαπηθεί περισσότερο η Πάττυ αφού είναι πιο παιδική σειρά και όλα τα πιτσιρίκια αυτήν θα προτιμούσαν να δουν.

Και απ' ότι φαίνεται όλα βαίνουν προς τα εκεί.Η σειρά σκίζει στις νεανικές ηλικίες όπως διάβαζα(τι έλεγα προηγουμένως;).Προβάλλεται και σε επανάληψη στις 15:00(να μην χάσουμε το θαύμα της 7ης τέχνης).Αλλά θα μου πεις έχεις την κότα με τα χρυσά αυγά και δεν θα την κάνεις να γεννάει όσο το δυνατόν περισσότερο;

Άντε τι να πω εγώ άλλο;Να περιμένουμε να γίνει όμορφή;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου