Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010

Τα νέα για τον εγχώριο κινηματογράφο

Για μια και μόνο φορά αναλαμβάνουμε ρόλο ενημερωτικού blog.Πιο συγκεκριμένα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις εξελίξεις του κινηματογράφου στη χώρα μας.


Αρχικά, το μόνο είδος ταινιών που παράγεται πια λόγω κρίσης είναι οι τσόντες. Λογικό νομίζω αφού αυτές οι ταινίες είναι οι μοναδικές που πουλάνε σαν τρελές στην Ελλάδα.Ειδικά αν είναι και με πρωταγωνίστρια γνωστή γίνεται πάταγος.

Έτσι δύο νέοι τίτλοι πρόκειται να κυκλοφορήσουν προσεχώς. Και οι δύο τσόντες θα είναι.Ποιες θα είναι οι πρωταγωνίστριες; Το ταλέντο τους το είχαμε απολαύσει την περασμένη χρονιά.Είναι ταινίες της Τζούλιας Αλεξανδράτου και της Μαριάννας Ντούβλη.


Τα πράγματα που ξέρουμε για την κάθε ταινία δεν είναι πολλά.Αλλά νομίζω ότι μας ενδιαφέρουν όλους μας και η παραμικρή εξέλιξη στην ανάπτυξη των ταινίων.

Έτσι ξεκινάμε με την ταινία της Τζούλιας.Σύμφωνα με δηλώσεις της ίδιας η ταινία πρόκειται να είναι αισθησιακό θρίλερ.Αισθησιακό θρίλερ!Τι είναι αυτό το είδος; Για ακόμα μια φορά η Τζούλια αποδεικνύει ότι είναι επαναστάτρια στο χώρο του κινηματογράφου. Ήταν η πρώτη "celebrity" που γύρισε τσόντα.Και τώρα εγκαινιάζει και ένα νέο είδος παγκοσμίως (νομίζω).Και αυτό είναι το αισθησιακό θρίλερ. Τι έχουν να δουν τα ματάκια μας(και δεν μιλαώ τόσο για την μέση της ταινίας όπου θα αρχίσει η πραγματική δράση της ταινίας, αλλά για την αρχή)! Λέτε να δημιουργηθεί κανένας χαρκτήρας διαχρονικός στα θρίλερ;Λέτε να δούμε κανένα ήρωα τύπου "Σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι";Θα μας άρεσε να δούμε ατάκες όπως "Πού να ακουμπήσω το μπαλτά μου;" ή "Θα σε ξεσκίσω με το μαχαίρι μου". Αν και θρίλερ βλέπουμε να πέφτει πολύ γέλιο.

Τέλος μόλις χθες ανακοινώθηκε (ή έστω χθες διάβασα) ότι η Ντούβλη θα κάνει νέα ταινία. Η ταινία δεν γνωρίζουμε αν αποτελεί κάποιο sequel ή presequel του "Sex in the city of Athens". Αλλά πολύ θα θέλαμε να δούμε τον ίδιο χαρακτήρα και σε μία ακόμα ταινία.σε σχέση με την πρώτη της ταινία διαφοροποιείται.Εδώ σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι μια ταινία όπου η Ντούβλη θα έχει σεξουαλικές επαφές με γυναίκα.Ανυπομονώ να δω την σκηνοθετική προσέγγιση στις συγκεκριμένες σκηνές.

Ανυπομονούμε να τις δούμε και τις δύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου