Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2010

Η Catwoman κλέφτρα

Διαβάζουμε στο news247.gr ότι "Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί  στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να συλλάβουν μία κακοποιό, γνωστή και ως "κατγούμαν".
Oι αρχές της έχουν αποδώσει αυτό το ψευδώνυμο, καθώς φορά μία ιδιαίτερα περίεργη μάσκα γάτας και σαν άλλη Χάλι Μπέρι, ληστεύει τα καταστήματα της πόλης."

Για την υπόλοιπη ανάρτηση από το news247.gr κάντε κλικ εδώ

Έλα Χριστέ και Παναγιά μου! Είναι δυνατον;

Γιατί λέω κάτι τέτοιο; Με αυτόν τον τρόπο είναι πιο εύκολο να την εντοπίσουν.Τώρα όπου και να πάει να κλέψει θα πουν "να η κάτγουμαν κλέφτρα". Ενώ αν φορούσε μια απλά μάσκα όπως όλοι οι ληστές άντε πήγαινε τώρα εσύ να βρεις ποιος είναι ποιος.Μόνο σε μια περίπτωση δικαιολογείται.Αν ήθελε να γίνει γνωστή κάπως και είπε "δεν ντύνομαι κάτγουμαν και πάω να κλέψω.Πολύ πιθανόν να βγάλω και ένα μεροκάματο".


Βέβαια μπορεί και να ζήλεψε λίγο.Από που;Από που αλλού;Από έμας!Εδώ έχουμε τους Ρομπέν των φτωχών.Κάτι δεν πρέπει να έχουν και 'κει;Tι να ευχηθούμε τώρα εμείς;Να βγει και ο Tweety να κλέβει;

Βρε μήπως ξέρει κάτι για κάποιο sequel της ταινίας;Ξέρετε να πάρει τον ρόλο της κατγουμαν.Αλλά και πάλι δεν θα προτιμηθεί αφού δεν θα γίνει και πολύ αγαπητή στο ευρύ κοινό(να θαυμάζεις αυτόν που σε έκλεψε το κόβω λίγο δύσκολο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου