Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2010

Όταν το “Ε” λείπει από την οθόνη!


Διαβάσαμε από cosmo.gr και μείναμε άναυδοι, γιατί το είδαμε και αυτό! Πανικός επικράτησε στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, όταν έγινε γνωστή η πληροφορία από τοπικό τηλεοπτικό κανάλι ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο κτήριο.
Δικαστικοί λειτουργοί, υπάλληλοι και δικηγόροι έτρεχαν αλλόφρονες να βγουν από το κτήριο, όταν άκουσαν στην τηλεόραση ότι επίκειται έκρηξη βόμβας. Φαντάζεστε την σκηνή;

Οι ψυχραιμότεροι εξ αυτών εδέησαν να καλέσουν την αστυνομία, η οποία πανικοβλήθηκε με τη σειρά της αφού δεν υπήρχε κάποιο προειδοποιητικό τηλεφώνημα. Τα βρήκαν δηλαδή μαντάρα!

Οι γύρω δρόμοι αποκλείστηκαν, το Μέγαρο εκκενώθηκε και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μαζί με ...


... το τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών μπήκαν ετοιμοπόλεμοι για να εξουδετερώσουν τη βόμβα.  Ήταν έτοιμοι για ντου δηλαδή!!

Η οποία ούτε και που βρέθηκε ποτέ... καλά έψαχναν τη βόμβα; άμα εκραγεί πάει!

Και αυτό γιατί, μία ώρα μετά τον πανικό, αποκαλύφθηκε πως για όλα έφταιγε ένα τοπικό κανάλι, το οποίο μετέδιδε σε επανάληψη ένα επεισόδιο από τις 14 Μαΐου μιας μεσημεριανής εκπομπής. Απίστευτο!

Τότε, στην πραγματική τοποθέτηση βόμβας, είχε διακόψει το lifestyle θέμα του για να μεταδώσει ζωντανά πλάνα από την περιοχή των δικαστηρίων...

Ότι θέλουν βάζουν στην τηλεόραση! Το είδαμε και αυτό, ειδήσεις σε επανάληψη, δεν νομίζω να έχει γίνει πουθενά στον κόσμο, πρωτοπορία και εκεί!! Ας έβαζαν κάτι πιο νέο στο πρόγραμμά τους πήγαν και έβαλαν την συγκεκριμένη εκπομπή... με την προειδοποίηση για βόμβα, καμμιά άλλη εκπομπή δεν υπήρχε;  Ας έβαζαν κανένα κινούμενο σχέδιο ή κανέναν Παπακαλιάτη, μα το συγκεκριμένο έπρεπε; Περίεργα πράγματα!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου