Σάββατο, 3 Ιουλίου 2010

Α ρε Σίλβιο!

Διαβάζουμε στο gamatoweb.blogspot.com ότι"Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κατηγορείται ότι παρακολούθησε "πριβέ" παράσταση αισθησιακού λάπ ντάνσινγκ από έξι χορεύτριες κατά την διάρκεια της πρόσφατης επίσημης επίσκεψης του στην Βραζιλία.Ένα από τα σάιτ δημοσίευσε συνέντευξη της χορεύτριας Αλεσσάνδρα Βαλένκα που όπως υποστηρίζει πληρώθηκε πάνω από 1.000 ευρώ για να συμμετάσχει στο σόου που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει ο Μπερλουσκόνι.Η Βαλένκα πρόσθεσε ότι το σόου διήρκεσε 12 μόλις λεπτά. "Μετά έφυγα αλλά γνωρίζω ότι το πάρτι κράτησε όλη την νύχτα", είπε."
Για την υπόλοιπη ανάρτηση κάντε κλικ εδώ

Α ρε Σίλβιο 74 χρονών είσαι.Τελικά το ..... σέρνει καράβι. Άσε που στην περίπτωση του Μπερλουσκόνι πολλά καράβια,τηλεοπτικά  κανάλια και άλλα πολλά. Πάλι καλά που δεν τον έχουμε εδώ στην Ελλάδα γιατί οι Έλληνες πολιτικοι μας την χώνουν που την χώνουν με τα μέτρα τους να μας την έχωνε και ο Μπερλουσκόνι κυριολεκτικά.Δεν αντέχουμε!


Αλλά αν έχει ορμές ο άνθρωπος τι να τον πούμε;Δικαιολογείται.

Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί να θεωρείται κάτι τέτοιο ως σκάνδαλο;Ταξίδεψε στην Βραζιλία. Και ήθελε να γνωρίσει τα αξιοθέατα της Βραζιλίας. Εκτός από τα γνωστά ιστορικά αξιοθέατα ποιο άλλο είναι σημείο αναφοράς στην Βραζιλία; Το καρναβάλι του Ρίο! Ε και ήθελε να το δει τότε και σε λίγο πιο extreme μορφή. Που είναι το παράλογο δεν μπορώ να καταλάβω.

Ο μόνος λόγος που θεωρείται το γεγονός ως σκάνδαλο είναι το εξής:
Αυτή η Βαλένκα πήρε 1000 € για 12 λεπτά χωρού.Αυτό ναι!Είναι σκάνδαλο.Είναι λάθος διαχειρισμός των χρημάτων της Ιταλίας(αφού και αυτά συμπεριλαμβάνονται στα έξοδα διαμονής και σιγά να μην τα πλήρωνε ο ίδιος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου