Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2010

Σπάταλες!!!!

Από ethnos.gr

Την στενόχωρη αυτή επιβεβαίωση των φόβων χιλιάδων ανδρών, προσέφερε η εταιρεία Gocompare.com, η οποία πραγματοποίησε έρευνα σε δείγμα 3.000 γυναικών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτό που προέκυψε είναι ότι μια γυναίκα διαθέτει ανά πάσα στιγμή κατά μέσο όρο 19 ζευγάρια παπούτσια (εκ των οποίων τα τρία είναι χειμωνιάτικα, τα έξι καλοκαιρινά/ανοιξιάτικα και τα τέσσερα βραδινά). Ποικιλία να υπάρχει!

Πιο συγκεκριμένα, βάσει της εν λόγω δημοσκόπησης, μια κυρία ξεκινά να αγοράζει η ίδια τα παπούτσια της στην τρυφερή ηλικία των 14 ετών και συνεχίζει ακάθεκτη για το υπόλοιπο του βίου της με ένα μέσο ρυθμό αγορών της τάξεως των......επτά ζευγαριών ετησίως (όπερ σημαίνει πως σε διάστημα 67 ετών έχει αποκτήσει τουλάχιστον 469 ζευγάρια).

Επιπλέον, μία στις τρεις γυναίκες αναγνωρίζει τα παπούτσια ως το μοναδικό αντικείμενο στο οποίο πραγματικά δε μπορεί να αντισταθεί (ανεξάρτητα από το εάν το «σηκώνει» η τσέπη της ή όχι) και μία στις τέσσερις φέρεται να κρίνει τους γύρω της από τα υποδήματά τους.

Καλά μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο; παντού υπάρχει αυτή η κατάσταση με τις γυναίκες να είναι καθηλωμένες  στις βιτρίνες, βλέποντας ποιό παπούτσι της αρέσει, δηλαδή να της κάνει κλικ! Αν ήταν μόνο τα παπούτσια να λέγαμε εντάξει, αλλά επεκτείνεται το κλίμα αγοράς, στα ρούχα, καλλυντικά και ότι είναι ωραίο εμφανισιακά, όσο και να κάνει! Έτσι η τσέπη αδειάζει, ειδικά αν είναι του συντρόφου που τα πληρώνει όλα... Όσον αφορά για τις μία στις τρεις γυναίκες που λένε ότι είναι  το μοναδικό αντικείμενο που δεν μπορεί να αντισταθεί, μπα ίσως ένα από τα  αντικείμενα που δεν μπορεί να αντισταθούν, γιατί η σοκολάτα που πήγε; το τηλέφωνο; Στα σίγουρα πάντως μερικές γυναίκες δεν μπορούν χωρίς αυτά και μερικές κάθονται με τις ώρες να σχολιάζουν τα παπούτσια των άλλων, λέγοντας την κλασική ατάκα που ξεκινά κάθε τέτοια συζήτηση: "Για κοίτα τι φοράει αυτή;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου