Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010

Επικοινωνία με τον άλλο κόσμο επιτεύχθη!

Ε ναι, είπα ένα ψεματάκι.Όχι ακριβώς με τον άλλο κόσμο.Κάπου στο ενδιάμεσο ήταν(κάπως σαν τον Άχερώνα που θα έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι).Δεν καταλαβαίνετε εεε;Σε μια κηδεία μέσα στο φέρετρο χτύπησε ένα κίνητο.


Για να είμαστε ακριβής όταν τον βάζαν τον νεκρό στην κάσα κατά λάθος έπεσε από κάποιον το κινητό του στο φέρετρο.Εκείνος όμως το αντιλήφθηκε κατά την διάρκεια της κηδείας. Αλλά δεν ήξερε πού το είχε χάσει.Έτσι είπε την γυναίκα του να τον πάρει τηλέφωνο για να ακούσει πού βρίσκονταν.Όπως ήταν λογικό χτύπησε μέσα στο φέρετρο.Καταλαβαίνετε τι θα γίνονταν στην εκκλησία εκείνη τη στιγμη.Οι μισοί θα έλεγαν έχουμε ανάσταση,θα τρόμαζαν,θα φώναζαν "θαύμα!" και οι άλλοι μισοί θα είχαν σκάσει στα γέλια.Άντε και μια κηδεία με γέλια.Τουλάχιστον ξέφυγε από τα συνηθισμένα η κηδεία και θα μείνει αξέχαστη στους παρευρισκόμενους η τελετή. Συνεπώς και ο νεκρός θα έμενε αξέχαστος(εδώ δηλαδή μπορούμε να πούμε άνετα "αιωνία η μνήμη!").

Αλλά το γεγονός που σίγουρα προακαλεί γέλιο είναι το γεγονός το ringtone που είχε ο κάτοχος του κινητού.Ποιο ηταν αυτό;To "Μάγισσες φέρτε βότανα".Καλά βρε άνθρωπε μου(σε σένα που είχες το κινητό).Πες την αλήθεια προσχεδιασμένο το είχες εεε;Ήθελες να σπάσεις λίγο πλάκα και είπες δεν κάνω όλο αυτό.Αλλά δεν λες πάλι καλά που δεν είχε για ringtone τίποτα "Ο Χάρος βγήκε παγανία".Εκεί θα είχε πέσει τρελό χέσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου