Τρίτη, 6 Ιουλίου 2010

Πατέρας έκανε δώρο βυζιά στις κόρες του και στην γυναίκα τουΜια από τις πιο αστείες ειδήσεις που διάβασα τον τελευταίο καιρό.
Αλλά επειδή όλη η ανάρτηση μου φαίνεται πολύ αστεία(εδώ) είπα να τα πάρω ένα-ένα.


Διαβάζουμε "Οι αδελφές Χίγλει Ροζ και Χάριετ ήταν μόλις 16 ετών, όταν η μητέρα τους Δεβόρα απέκτησε ένα νέο μεγάλο στητό στήθος. Ήταν πολύ χαρούμενες αλλά παράλληλα ζήλεψαν και ζητούσαν από τους γονείς τους να.. κάνουν και αυτές παρόμοια επέμβαση." 
Σχόλιο του spamplaka.blogspot.com: Δηλαδή τι ακριβώς έγινε;Όπως τα μικρά παιδάκια βλέπουν από άλλα κάτι όπως για παράδειγμα ένα αυτοκινητάκι και λένε "Θέλω και γω ένα τέτοιο" ,αυτές είπαν "Θέλουμε και 'μεις δύο τέτοια."


Γράφει το trelokouneli.blogspot.com "Η Χάριετ είπε μετά την επέμβαση "Είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια. Θυμάμαι τη μαμά όταν έκανε προσθετική. Ζήλεψα. Ήθελα να έχω το ίδιο".
Σχόλιo του spamplaka.blogspot.com:Δηλαδή οι οικογένειες με "καρπούζια" είναι οι χαρούμενες μόνο; Άντε να βάλει και ο πατέρας τώρα βυζιά να συμπληρωθεί το καρέ.
Τέλος ένα γενικό σχόλιο.Ο πατέρας έπραξε πολύ σωστά. Γιατί; Γιατί παλιά τα κορίτσια δεν τα 'διναν προίκα σπίτια,χωράφια(αλλά και άλλα όπως πετσέτες και σεμεδάκια);Άρα έπρεπε να δώσει και τώρα μια προίκα.Και ποιες θεωρούνται σήμερα προικισμένες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου