Σάββατο, 3 Ιουλίου 2010

Πόρτα» έφαγε η Ντούβλη σε γνωστό μαγαζί

Αν είναι δυνατόν, έφαγε πόρτα η Μαριάνα;!!!; μα σε τι κόσμο ζούμε;, πως το έκαναν αυτό η πορτιέρηδες;, γιατί δεν επενέβησαν οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού;, πότε θα κάνει ανακοίνωση τύπου η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για αυτό το τραγικό γεγονός;


Όπως διάβασα σήμερα το πρωί στο kosmonaytis.blogspot.com (εδώ)  η γνωστή ηθοποιός, που με την ερμηνεία της στο Sex in the City of Athens μας πρόσφερε το γέλιο ..εεε την συγκίνηση ήθελα να πω, αποφάσισε ένα βράδυ να πάει να διασκέδαση σαν τους κοινούς εύπορους  θνητούς, σε ένα μαγαζί στο Κεφαλάρι. Η σταρ μας όμως έφαγε "πόρτα" από τους χιμπατζήδες - μπράβους τους μαγαζιού που είχαν αναλάβει στο face control. Αν είναι δυνατόν face control στην ΝΤΟΥΒΛΗ!!!! μα στην Ντούβλη;;. Δεν τολμάς α το κάνεις αυτό και ειδικά όταν η ψυχαγωγός μας έχει για δικηγόρο τον Αλέξις Κούγιας. 
Δεν την άφησαν να μπει λέει γιατί το party ήταν prive, μα γίνετε prive party χωρις την κυρα Μαριανα;; είναι σαν την διαφήμιση του Bacardy, "No Mariana, No Party". 
 Μα να αποκαλέσουν "πορνοσταρ" την Βασίλισσα τις πουτανιάς! Και καλά θα κάνει που θα κινηθεί νομικά με τον Αλέξις. Εγώ θα πάω να την υποστηρίξω. Για την κυρα Μαρίανα ρε γαμώτο. 
Εγώ προτείνω να κάνουν συμμαχία με την Τζούλια και να κινηθούν εναντίον του μαγαζιού. Αμάν τέτοιες προσωπικότητες πρέπει να περνάνε αμέσως στα μαγαζιά και να χαίρουν τις καλύτερης εξυπηρετήσεις. 
Και για άλλη μια φορά το κράτος μένει άπραγο. Γιατί δεν έχει βγει κάποιος από το ΠΑΣΟΚ να σχολιάσει την αποτρόπαια συμπεριφορά προς το πρόσωπο της καλλιτέχνιδος.  Επειδή δεν είναι Αβέρωφ;
Μαρίανα κράτα γερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου