Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2010

Ένοχος ο Δονητής..!

Έχετε σκεφτεί ποτέ πως θα θέλατε να πεθάνετε; Άλλοι θέλουν πλούσιοι άλλοι θέλουν στα γεράματα και  άλλοι από σεξ. Άλλοι πάλι πεθαίνουν πρόωρα. Έτσι και στην περίπτωση της Νικόλ Πάγκιντον που πέθανε πάνω στην διάρκεια του σεξ. Βασικά όχι του σεξ άλλα του αυνανισμού να το πω..δεν ξέρω εγώ είμαι  αθώος. Το λοιπόν..
... η Νικόλ άκουσε το λαϊκό άσμα "περνώ και μόνη μου καλά" και  αποφάσισε να αυτοικανοποιηθεί παρέα με τον δονητή της, μιας και ο μπόϊφρεντ έβλεπε Champions League. Έτσι λοιπόν άνοιξε το λαπτοπάκι της άνοιξε τον φάκελο με τα πορνό που είχε για ώρα ανάγκης, και το "γλέντι" άρχισε.

Αρχικά θέλω να καταγγείλω την εκμετάλλευση των δονητών,  γιατί απ όσο ξέρω ο δονητής έκανε υπερωρίες. Τέλος πάντων η κοπελιά ξέχασε να διαβάσει φαίνεται τις οδηγίες χρήσης που λένε ότι η πολύ χρήση προκαλεί προβλήματα και για να μην τα πολύ λέω και γίνομαι βαρετός τα κακάρωσε η νεαρή κοπελίτσα. Ένοχος ένας δονητής. Και για να μην με πείτε τρελό το διαπίστωσε ο πορνολόγος εεε..!.. ο παθολόγος Ρίτσαρντ Τζόυνς.
Άντε τώρα να το πεις στους δικούς της. Τι θα γράφει η ταφόπλακα "ενθάδε κείται νεαρά που πέθανε από δονητή";;;
Προσωπικά πιστεύω ότι ο δονητής πρέπει να μπει στην φυλακή, και να καταδικαστεί σε αφαίρεση μπαταριών και σύνθλιψη του.

Τι να πει κανείς; συλλυπητήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου