Σάββατο, 10 Ιουλίου 2010

ο Άρθουρ η Αλογόμυγα κάνει προβλέψεις

Την ώρα που όλοι κρέμονται από τα πλοκάμια του χταποδιού, ένα άλλο ζωντανό κάνει προβλέψεις όχι μόνο για το μουντιάλ άλλα και για την πολιτική και την οικονομία.
Ο λόγος για τον Άρθουρ την Αλογόμυγα, ή όπως την αποκαλούν χαϊδευτικά  «η σκατόμυγα», πρόκειται για μία μύγα χοντρή και  αλανιάρα που έχει το χάρισμα να προβλέπει το μέλλον.....
Σε αντίθεση με το χταπόδι που τρώει το φαΐ του από κουτάκια, ή τον Χάρι τον κροκόδειλο που κατασπαράζει κοτόπουλα,  ο Άρθουρ πηγαίνει και κάθεται πάνω στο σωστό κόπρανο. Μάλιστα! Καλά ακούσατε, για παράδειγμα στον Αγώνα με την Ισπανία και την Γερμανία, παρατηρητές είχαν τοποθετήσει κόπρανα σε δύο μπλούζες με τα χρώματα των ομάδων και ο Άρθουρ αφού κουνήθηκε αρχικά γύρω και από τα δύο κακακια επαναπαύθηκε στο «ισπανικό» σκατό. 
Η μύγα αυτή εκτός από αθλητικές προβλέψεις έχει και άλλα ταλέντα. Χαρακτηριστικό ήταν την προ ΔΝΤ εποχή που είχαν βάλει 2 κόπρανα σε 2 καρτέλες που η μία έλεγε «Η Ελλάδα θα φύγει από την κρίση» και μια άλλη που έλεγε «η Ελλάδα θα περάσει για πολύ ακόμα κρίση» τελικά η αλογόμυγα αφού έκοψε βόλτες για αρκετή ώρα ξαφνικά έφυγε από τις δυο καρτέλες και κατευθύνθηκε στο κλουβί με τους ελέφαντες και κάθισε πάνω σε μια στοίβα από σκατά μια εβδομάδας, (για την ιστορία διπλά στα σκατά υπήρχε μια ταμπέλα που έλεγε ΔεΝ Ταΐζουμε) δλδ ΔΝΤ και να που ήρθε.

Τώρα με αγωνία όλοι περιμένουν να δουν τι θα επιλέξει ο Άρθουρ για το Μουντιάλ, σε πια σκατούλα θα κάτσει. Μείνετε στο Spam Πλάκα και θα μάθετε σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου