Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2010

Οι αγελάδες είναι πιο καλλιεργημένες πνευματικά από τους ανθρώπους

Ναι!Καλά διαβάσατε!Γιατί το λέω αυτό;Έχετε δει άνθρωπο βλέποντας κάποιο θεατρο να έχει μεγαλύτερη παραγωγικότητα;Οι αγελάδες αντιθέτως παράγουν περισσότερο γάλα παρακολουθώντας Σαίξπηρ.Όχι δεν το λέω εγώ. "Eίδηση που δημοσιεύτηκε στον τύπο Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Daily Telegraph" οι Βρετανοί κτηνοτρόφοι ισχυρίζονται ότι τα έργα του Γουίλιαμ Σαίξπηρ βοηθούν τις αγελάδες τους να... «κατεβάσουν» περισσότερο γάλαΤο περίεργο πείραμα διεξήγαγε μία θεατρική ομάδα από το Κεντ. Σκοπός ήταν να δουν αν το θέατρο μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά στις αγελάδες, όπως έχει αποδειχτεί ότι τις βοηθάει η μουσική.(για την υπόλοιπη ανάρτηση κάντε κλικ εδώ).


Τώρα εξηγείται!Οι αγελάδες που βλέπουμε έτσι ήρεμες και πολλοί θα έλεγαν αφηρημένες δεν είναι από κάποια τεμπελιά αλλά από εσωτερική πνευματική αναζήτηση.

Κάτι τέτοια γίνονται και θα βρουν δουλειά διάφοροι άνεργοι ηθοποιοί.Με κοινό τις αγελάδες!
Αλλά εγώ μια σκηνή θέλω να δω:Να λες στον Έλληνα κτηνοτρόφο(από τους παλιούς) και να σου λένε: -Και ποιους είν' αυτός ο Σαιξπήρος;Καμια ζωοτρόφή;
-Όχι θειο.Θεατρικός συγγραφέας.
-Και τι δηλαδή;Πρέπει να πάω τα γελάδια στου θέατρο;Εγώ με την κυρά δεν έχω σιμώσει. Τα ζωντανά θα πάω;Άιντε χάσου απού δω.


Μόνο μια παρατήρηση!Και αυτοί οι αθεόφοβοι  οι Άγγλοι οι κτηνοτρόφοι πώς στο διάολο εκάναν αυτή την παρατήρηση;Πήγαν τις αγελάδες σε θέατρο;Έλεος δηλαδή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου