Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010

Η Τζούλια εγκαινίασε πορνείο

Η Τζούλια θα μας τρελάνει εντελώς. Πήγε και έκανε εγκαίνια σε οίκο ανοχής. Βέβαια πολύ σωστή κίνηση από μέρους του πορνείου αφού αν γίνονταν εγκαίνια σε κάποιο νοσοκομείο θα καλούσαν τον υπουργό υγείας ή τουλάχιστον ένα άτομο που σχετίζεται με τον χώρο της υγείας.Άρα και στην περίπτωση μας δεν έπρεπε να καλέσουν ένα σχετικό άτομο; Θα μπορούσαν να καλέσουν και την Ντούβλη, αλλά εκείνη όπως πληροφορηθήκαμε είχε δουλειά σε ένα sex theatre.


Αλλά με την Τζούλια μπορείς άνετα να τρελαθείς. Το λέω αυτό γιατί έκανε μήνυση στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στον Σταύρο Θεοδωράκη γιατι την αποκάλεσαν πορνοστάρ και πόρνη αντίστοιχα.Για το πορνοστάρ δεν χρειάζεται κάποια εξήγηση.Το DVD τα λέει όλα.Τώρα  για την πόρνη με αυτή την πράξη της δικαιολόγησε και αυτόν τον χαρακτηρισμό. Αυτό μου θυμίζει το "Θέλει η ιερόδουλη να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει".Δηλαδή από την μια δεν θέλεις να σου λένε κάτι και από την άλλη κάνεις ακριβώς αυτό.

Τέλος διαβάζουμε στο alepounews.blogspot.com ότι η Τζούλια ήταν χωρίς βρακί στα εγκαίνια. Εμείς για να μην εκτεθεί της λέμε ότι απλά εγκαίνια έκαναν.Από άλλη μέρα θα ξεκινούσε κανονικά η δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου