Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010

Ανήκουστο!Τον κατηγόρησαν γιατί ήταν αυθεντία στην δουλειά του!

Δεν μου λέτε φίλοι του spamplaka.blogspot.com, εσείς ποιον θα πέρνατε να σας μάθει κάτι;Δεν θα επιλέγατε άτομο που εξασκεί το επάγγελμα; Για να το καταλάβετε καλύτερα αν θέλατε να μάθετε να οδηγείτε, ας πούμε, δεν θα πηγαίνατε σε κάποιον που είναι κάθε μέρα στο τιμόνι;

Αυτό ακριβώς έγινε και με έναν καθηγητή σε σχολείο. Κατικριτέο το γεγονός να τον απολύσουν, εεε; Εντάξει ο άνθρωπος δίδασκε σεξουαλική αγωγή. Μπορεί να αναρωτιέστε εσείς, αυτός τι δουλειά έκανε και ήταν ο καταλληλότερος για αυτό το μάθημα.Σας λέω ότι δεν ήταν -στην πραγματικότητα τουλάχιστον- αυτό που λέμε "ο μαμιάς της γειτονιάς".Αλλά ο άνθρωπος για να βγάλει το ψωμί του συμμετείχε και σε ταινίες πορνό.


Εκεί ακριβώς ήταν το πρόβλημα!Ότι έπαιζε σε ταινία πορνό.Μπορεί αυτά στην Ελλάδα αυτά να ακούγονται υπερβολικά και πολύ συντηρητικά-αφού η Τζούλια και η Μαριάννα απομυθοποιήσαν όλο αυτό που λέγεται πόρνο-αλλά να σας υπενθυμίσω ότι αυτά γίνονται στο εξωτερικό.

Εκτός αυτών όμως, ο άνθρωπος το είπε στους μαθητές του."Έκανα σεξ χωρίς προφυλάξεις στις ταινίεςκαι αυτό είναι κακό".

Αλλά ο άνθρωπος αδικείται.Έπρεπε να είναι εδώ στην Ελλάδα. Εδώ θα ήταν μέγας διδάκτωρ στην πιο πολυζητημένη σχολή.Κάτι τέτοιο θα συμβαίνει αφού το κατάλαβε ο σύγχρονος Νεοέλληνας πώς θα ανταπεξέλθει στην κρίση.Και αυτή δεν είναι άλλη από το να γυρίζεις τσόντες.Εδώ θα εκτιμούσαμε σίγουρα το ταλέντο του.

Πηγή για την είδηση: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου