Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2010

Καταβρόχθισε 54 χοτ ντογκ μέσα σε δέκα λεπτά

Από nooz.gr διαβάζουμε ότι ένας 26χρονος καταβρόχθισε 54 χοτ ντογκ μέσα σε δέκα λεπτά για να κερδίσει σε έναν δημοφιλή, ετήσιο διαγωνισμό και να γυρίσει σπίτι του με την..."κίτρινη ζώνη της μουστάρδας", σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Daily News.

Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχής χρονιά που ο Τζόι "Σαγόνας" Τσέστνατ από την Καλιφόρνια κερδίζει στον...


...Διάσημο Διαγωνισμό Κατανάλωσης Χοτ Ντογκ Nathan's.

Δείτε το βίντεο:Ο δεύτερος νικητής τερμάτισε με εννέα χοτ ντογκ λιγότερα. Όπως είπε ο Τσέστνατ, η υψηλή θερμοκρασία (34,4 βαθμοί Κελσίου) επηρέασαν αρνητικά την... απόδοσή του.

Εκτός από τη ζώνη, βέβαια, ο νικητής κέρδισε και 30.000 δολάρια.

Πέρυσι ο Τζόι είχε καλύτερη απόδοση αφού είχε καταβροχθίσει 68 χοτ ντογκ.

Ο διαγωνισμός του Nathan's, πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις 4 Ιουλίου στο Coney Island από το 1916, με εξαίρεση το 1941 που δεν πραγματοποιήθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον πόλεμο και το 1971 εξαιτίας των κοινωνικών αναταραχών.

Πω πω πείνα... καλέ φέρτε κανένα και σε μας, τώρα που πεινάμε. Κρίμα που δεν έχουμε και μεις κανένα τέτοιο διαγωνισμό, αλλά με το εθνικό φαγητό, δηλαδή το σουβλάκι! Και τι σόι ζώνη είναι αυτή, κίτρινη... θα έπρεπε μαύρη, που θα υποδηλώνει ότι ο νικητής είναι ο πρωταθλητής καράτε του χοτ ντογκ. Bέβαια καλύτερα να του έδιναν κανένα χρυσό χοτ ντογκ, όπως τα όσκαρ. Πάντως αυτούς που τρώνε τόσα πολλά, προς Θεού, μην τους φέρετε στο σπίτι σας θα φάνε τα πάντα σε χρόνο dt και δεν θα ξέρετε πώς άδειασε το ψυγείο ή τα ντουλάπια σας!
Σίγουρα εδώ στην Ελλάδα θα ήμασταν πρωταθλητές αφού με την πείνα που δέρνει τον κόσμο τέτοιες ευκαιρίες δεν θα τις έχανε κανείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου