Τρίτη, 15 Ιουνίου 2010

Έκλεψαν και τον στρατό...

Διαβάζουμε στο troktiko.blogspot.com ότι "Διάρρηξη έγινε σε μονάδα που βρίσκεται εντός του στρατοπέδου Μπουγά και αφαιρέθηκαν από το χρηματοκιβώτιο που βρίσκεται εκεί, μερικές εκατοντάδες ευρώ.Διατάχθηκε άμεσα ΕΔΕ. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες καθώς και ο χρόνος που έγινε η διάρρηξη."Αν θέλετε να δείτε όλη την είδηση κάντε κλικ εδώ

Εμέις τι έχουμε να πούμε;Έλα Χριστέ και Παναγιά(κάνουμε και τον σταυρό μας)!Αυτή η είδηση είναι αστεία από πολλές απόψεις.


Από που να  ξεκινήσουμε;Από το ότι μπήκαν για να κλέψουν λεφτά από στρατόπεδο;Να πούμε στους διαρρήκτες ότι σε ένα στρατόπεδο θα βρεις εξοπλισμό και στρατιώτες.Όχι λεφτά!Αν θέλατε λεφτά ψάξτε κάπου αλλού!

Παπάρα νούμερο δύο.Αυτή από μεριά της ασφάλειας.Μπήκαν και κλέψαν και δεν τους επιάσαν.Έλεος! Πού;Σε ένα στρατόπεδο. Δηλαδή αν κλέβεται τόσο εύκολα ένα στρατόπεδο εμείς όλοι τι πρέπει να κάνουμε;

Κάτι ακόμα που είναι άξιο σχολιασμού.Μπήκαν και έκλεψαν κάποιες εκατονταδες ευρώ.Για τίποτα δηλαδή(για κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα).Πηγαίντε να κλέψετε κανένα βενζινάδικο καλύτερα!Και πιο πολλά θα βρείτε και πιο δύσκολο να σας πιάσουν.

Τέλος κάτι με το οποίο γελάω είναι το γεγονός ότι "Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες καθώς και ο χρόνος που έγινε η διάρρηξη".ΟΚ σας έκλεψαν.Αλλά να μην ξέρετε και το πότε;Είναι τραγελαφικο!Να τραβάμε τα μαλλιά μας δηλαδή!

1 σχόλιο:

  1. Πεκιαρης Ζαφέιρης17 Ιουλίου 2010 - 2:24 μ.μ.

    είναι δυνατόν να πιστεύει έστω και ένας ότι απ΄ έξω ήρθε ο κλέφτης???

    ΑπάντησηΔιαγραφή