Σάββατο, 5 Ιουνίου 2010

Μαριάννα Ντούβλη:Το νέο καυτό DVD


Όπως όλοι ξέρετε η Μαριάννα Ντούβλη έβγαλε την πρώτη της ταινία πορνό. Επίσης ξέρετε ότι θα υπάρξει και συνέχεια αυτής(μάλιστα άλλες δύο σύμφωνα με πληροφορίες).Αυτό που δεν ξέρετε είναι το περιεχόμενο αυτών των ταινιών. Με υπερηφάνεια το spamplaka.blogspot.com αποκαλύπτει αποκλειστικά περιεχόμενο της δεύτερης ταινίας.
Η δεύτερη ταινία με την Μαριάννα Ντούβλη θα ονομάζεται "Sex in the city of Thessaloniki".Η ταινία θα ξεκινάει με μια γυναικοπαρέα σε ένα κλασικό μπουγατσατζίδικο. Όπως είναι λογικό θα δοκιμάζουν την κλασικά μπουγάτσα Θεσσαλονίκης-δικαιολογώντας με αυτό τον τρόπο απόλυτα τα κιλά της πρωταγωνίστριας. Όπως και στην πρώτο μέρος η ταινία θα ξεκινάει με την παρουσίαση των ηθοποιών. Μόνο που στο δεύτερο μέρος της ταινίας η Μαριάννα -αντί για το έχω τα σκήπτρα της π....ς, είμαι η βασίλισσα της π....ς-θα αναφωνεί είμαι η βασίλισσα της μπουγάτσας είμαι η διάσημη Μπούτσα(από το μπουγάτσα βγαίνει μην μπερδεύεστε).
Οι πρωταγωνίστριες συζητούν για το φαγητό της Θεσ/νίκης, για τα μαγαζιά -και εννοείται για τα αγόρια(αφού εκεί πήγαν όλες για ένα ανανεωτικό Σαββατοκύριακο).Η Μαριάννα που είναι πιο έμπειρη λέει ότι είχε πάρει έναν Θεσσαλονικιό. Αναφέρει ότι ήταν καλούτσικος. Αλλά λέει ότι θέλει να ξαναδοκιμάσει.
Και κάποια από τις φίλες της που είναι πιο περίεργη θέλει να δοκιμάσει. Έτσι βγαίνουν στο κυνήγι κάνοντας shopping-το τερπνόν μετά του ωφελίμου-(ναι! η ταινία θα έχει και εξωτερικά γυρίσματα).Βρίσκουν δύο άντρες. Ο τρόπος που τους προσεγγίζουν καταλαβαίνετε ποιος είναι(ο γνωστός της τσόντας).Οι δυο που γνωρίζουν δεν ξέρουν ο ένας τον άλλον(το λέω αυτό για την συνέχεια).
Ε να μην σας τα πολυλογώ έρχεται το βράδυ και έρχονται τα αγόρια(σημ. στη σκηνή αυτή είναι μόνο η Μαριάννα όχι η φίλη της).Στις περισσότερες ταινίες τώρα κάπου θα ξεκινούσε η δράση της ταινίας. Όχι όμως σε αυτή! Ο λόγος; Ο ένας από τους δύο είχε φορέσει μια φανέλα του ΠΑΟΚ και πήγε να συναντήσει την Μαριάννα. Για φανταστείτε τι ομάδα ήταν ο άλλον; Σωστά μαντέψατε! ΑΡΗΣ! Χαρακτηριστικά όταν μπαίνει ο Αριανός και βλέπει τον παοκτση λέει
-Πλλλακα με κάνεις; Με τον ΠΑΟΚ κανείς δεν γ....ε
Έτσι ο ένας θέλει να φύγει ο άλλος λέγοντας διάφορες ατάκες όπως:
-Εμείς είμαστε τα αφεντικά της πόλης.
-Άει χάσου ρε ΜΠαοκτση
-30 χρόνια άτιτλος
και άλλα τέτοια.
Η Μαριάννα προσπαθεί να τους συνετίσει λέγοντας "Θα με γ....ε και οι δύο και θα αποφασίσω εγώ ποιος είναι το αφεντικό της πόλης" ή "ο αθλητισμός υπερπηδάει όλες αυτές τις διαφορές για αυτό ελάτε να πηδηχτούμε".
Τελικά συμβιβάζονται και κάνουν ένα τρίο. Από δω και πέρα αρχίζει η δράση της ταινίας. Αφού ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία και τελειώσουν ανάβουν τσιγάρα(όχι εκεί που άναψε η Μαριάννα τα πούρα)και λέει ο ένας από τους δύο "Τι καλά να είχαμε και έναν φραπέ να χαλαρώσουμε".
Φεύγοντας οι δύο συμπρωταγωνιστές ο ένας λέει στον άλλον «ή Τζούλια τελικά καλύτερη ήταν. Με αυτήν η μέση μου πόνεσε με αυτή την μαούνα»
Αυτό το sequel αυτής της blockbuster τριλογίας είναι μικρότερης παράγωγής αφού δεν είχαν τα αναμενόμενα κέρδη. Αλλά σίγουρα η Μαριάννα θα έχει κάποιον άσσο στο μανίκι της(ή και κάπου αλλού).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου