Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010

Η Τζούλια στο Dancing with the stars...

Διαβάζουμε στο alepounews.blogspot.com ότι "Η Τζούλια Αλεξανδράτου έσπευσε να δηλώσει συμμετοχή για τo δεύτερo dancing with the stars! Η tv persona δήλωσε πως λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει στο πρώτο χορευτικό talent show καθώς δεν θα είχε τον απαραίτητο χρόνο για να αφοσιωθεί στις πρόβες και την προπόνηση που χρειάζονταν. Τώρα όμως σκοπεύει να μας δείξει τις χορευτικές της ικανότητες στο δεύτερο κύκλο του «Dancing» αφού... σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να δηλώσει συμμετοχή… και φυσικά είναι βέβαιη ότι θα την πάρουν!"

Πολύ καλά κάνει το κορίτσι. Μας έχει δείξει όλα τα ταλέντα της(να σας θυμίσω ότι έχει κάνει μόντελινγκ,έχει τραγουδήσει,συμμετείχε σε ταινία,πρωταγωνίστησε σε τσόντα). Γιατί να μην χορέψει κιόλας;Αφού ό,τι έχει κάνει έχει πετύχει.


Αλλά καθώς το σκεφτόμουν έλεγα μήπως έπρεπε να αλλάξουν και τον τίτλο της εκπομπής;Και από το "Dancing with the stars" να το μετονομάσουν "Dancing with the pornstars"(αφού αδιαμφισβήτητα αυτό ήταν που την έκανε πασίγνωστη στον καθένα μας).

Καταλαβαίνουμε γιατί δεν μπορούσε να συμμετέχει στο πρώτο dancing with the stars.Ήταν μια πολύ γεμάτη χρονιά για την Τζούλια.Να γυρίσει τσόντα,μετά να πείσει όλους εμάς ότι η τσόντα ήταν προσωπικές στιγμές και όχι μια επαγγελματική παραγωγή,να κάνει ξεπέτες στην επαρχία(δηλ. εμφανίσεις σε μαγαζιά της επαρχίας, μην πάει το μυαλό σας κάπου αλλού).Άσε που έπρεπε να αρθογραφεί στο πολύ σπουδαίο site της.Τέλος μαθαίνουμε επίσης ότι αυτές τις μέρες γινόταν τα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας της (εννοείται τσόντα πάλι).

Αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.Αφού τώρα μπόρεσε τώρα να πάει.Άσε που πιστεύω ότι το έκανε αυτό επειδή ήθελε να δει αν το dancing with the stars γίνει επιτυχία και αν γίνει να τιμήσει την εκπομπή με την συμμετόχή της.

Αναρωτιέμαι τώρα περί της συμμετοχής της.Δηλαδή πρώτα από όλα ποιος θα είναι ο παρτενέρ της;Εμείς φανταζόμαστε ότι στις πρώτες εκπομπές δεν θα αποκαλυφθει το πρόσωπο του (παραπέμποντας στην ταινία της).Επίσης ποιος θα είναι ο χορογράφος της;Νομίζω ο καταλληλότερος είναι ο Σειρηνάκης(την έκανε να πουλήσει τόσο άρα θα μπορεί να την φτάσει μέχρι και τον τελικό). Επίσης θεωρούμε σίγουρο το γεγονός ότι στις χορογραφίες θα κάνει πολλά σπαγγάτα.

Τέλος θέλουμε να σχολιάσουμε το γεγονός αν την πάρει ο ANT1.Και βέβαια θα την πάρει.Αφού έφυγε η Μανωλίδου σίγουρα ψάχνει για άλλον μαϊντανό.Και ποιος άλλος είναι καλύτερος από την Τζούλια; Άσε που αν βγάλει και κανένα τρίτο dvd(το δεύτερο θα βγει σε λίγο σύμφωνα με πληροφορίες) τότε θα γίνει ο αρχιμαϊντανός(ε ναι, τώρα μάχεται για την πρωτιά με την Μανωλίδου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου