Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2010

Το νέο ριάλιτι για υποψήφιους πορνοστάρ!

Διαβάζοντας μια είδηση απο το αλδεφοποιημένο blog Trelo Κouneli έμεινα έκπληκτος. Μα ριάλιτι πορνό??!!!
Εδω βλέπετε ένα απόσπασμα της είδησης αν θέλετε ολόκληρη κατευθυνθείτε στο λινκ
" Η πανέξυπνη ιδέα της πρώτης τσόντας-ριάλιτι σόου (το Big Sister παραπέμπει ευθέως στο Big Brother) γεννήθηκε στο μυαλό δυο αυστριακών το 2005. Ποντάροντας στη ματαιοδοξία των αρσενικών και την σεξουαλική τους απληστία, θέλησαν να αποκτήσουν τη μεγαλύτερη «αποθήκη» ζωντανών ερωτικών στιγμών στο Δίκτυο. Και το κατάφεραν."
http://trelokouneli.blogspot.com/2010/06/blog-post_7532.html 

   Ωραίο ριάλιτι! Στην Ελλάδα έπρεπε να γίνει. Για να μπορεί και το φημισμένο greek καμάκι να ξεδιπλώσει το ταλέντο. Άσε που αν προβάλλονταν στο εξωτερικό θα πήγαινε μπροστά ο τουρισμός μας...


Καλή ιδέα θα ήταν να γίνονταν τα γυρίσματα στην Ρόδο και να το ονομάζαμε "ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα". Με τον κολοσσό να κρατά μια ταμπέλα κάντε sex Και όχι πόλεμο.
Αλλά ας ασχοληθούμε με την έκδοση της Αυστρίας. Λένε για ριάλιτι αλλά δεν λένε αν θα υπάρχει νικητής. Δηλαδή . τι έπαθλο θα διεκδικούν, μία στοίβα προφυλακτικά, μια διεθνή καριέρα σε όλες της πορνό εταιρίες!??! Και με ποιο τρόπο αυτός θα επιλεχθεί ή με ποια προσόντα(εκτός από τα ευνόητα) ?
Επίσης θα υπάρχει κάποιου είδους τηλεφωνική ψηφοφορία;
Εγώ δεν θα τους το πρότεινα!Πολύ απλά γιατί σε κάτι τέτοια ριάλιτι το τηλεοπτικό κοινό είναι κυρίως πιτσιρίκια και φανταστείτε τώρα να κάθονται οικογενειακά και να το βλέπουν!!! Πωωω! ανατρίχιασα σαν μάθημα σεξουαλικής αγωγής!
Επίσης πιστεύω ότι σαν κόνσεπτ δεν θα πάει καλά. Και αυτό γιατί;
Γιατί από ηλικίες μέχρι 18 τάχα δεν θα τα βλέπουν.
Από 18 μέχρι 25 έχουν με καλύτερα πράγματα να ασχοληθούν(εδώ που τα λέμε όταν έχεις το πραγματικό τι να το κάνεις το virtual;).
Από 25-45 θα παντρεύονται και δεν θα τους αφήνουν οι γυναίκες τους (αν και το βλέπω το Κυριακή με ποδόσφαιρο να γίνεται Κυριακή με ριαλιτι).
Από 45-65 θα έχουν άλλα πράγματα να ασχοληθούν(Σύνταξη, εργασία, πού χρόνος για επιμορφωτικές τσόντες;).
Καλά από 65-85 αρχίζει η άνοια και δεν καταλαβαίνουν τι βλέπουν. Εκτός και αν μαζεύονται σε κάνα ΚΑΠΗ και το βλέπουν σαν ριγίουνιον και θυμούνται τα περασμένα μεγαλεία.
Άρα από 85 και πάνω θα το βλέπουν. Η εκπομπή αυτή θα είναι η αντίστοιχη του Αυτιά στην Αυστρία.
Λέτε αυτός ο αριθμός που λέει ότι το παρακολουθούν καθημερινά να είναι από 85 και πάνω; Σαν εκπομπή του Αφτιά θα είναι.
Αναρωτιέμαι και κάτι ακόμα. Οι συμμετέχοντες σε αυτό το κόνσεπτ θα έχουν κάποιο επαγγελματικό μέλλον στο κλάδο ή όπως στην Ελλάδα με τα talent show;
Γιατί δεν πρέπει να χαθούν τέτοια ταλέντα.

Είναι κρίμα, τόσο κόπος, τόσο σπέρμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου