Τρίτη, 29 Ιουνίου 2010

Μολύνθηκε από ιό υπολογιστή...

Είναι γεγονός, ένας επιστήμονας εμφύτευσε στο χέρι του, ένα μικροτσίπ. Ο στόχος αυτού του εγχειρήματος, ήταν ο πολυάσχολος επιστήμων  να ανοίγει πόρτες,  να ξεκλειδώνει το κινητό του και επίσης να μαγειρεύει. Το ειδικό αυτό τσιπ δίνει εντολές στις πόρτες να ανοίξουν όταν ο επιστήμων λέει "Σουσάμι άνοιξε", ξεκλειδώνει το κινητό και κάνει hight σκορ στο φιδάκι. Επίσης, δίνει εντολές στην καφετιέρα να ετοιμάσει καφέ, έτσι μπορεί να λέει ευχαριστημένος στους συνεργάτες του "ψήνει και καφέ".

Όμως ο  άτυχος αυτός επιστήμων πέρασε μέσα στο τσιπ ένα update που αποδείχτηκε ιός. Έτσι ο επιστήμων αυτός είναι ο πρώτος άνθρωπος που μολύνθηκε από ιό υπολογιστή.  Η είδηση αυτή ειναι κάπως αστεία, αλλά είναι και σοβαρή, μιας και ο άνθρωπος αυτός δεν έχει καταφέρει να πιει ποτέ καφέ με την ησυχία του, αφού το μολυσμένο τσιπ τρελαίνει κάθε μηχανή καφέ που είναι κοντά του. Δεν μπορεί να πάει στην τουαλέτα μιας και όποτε τον καλεί η φύση, το τσιπ από συνήθεια ανοίγει την πόρτα.

Το θέμα έφτασε και στις εταιρίες anti-virus που έβγαλαν αντίστοιχα προγράμματα ενάντια στον ιό αυτό.
Το θέμα είναι ότι έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν απο διάφορους χάκερ άλλοι ιοί όπως αυτού της ομελέτας, ή του pro evolution soccer, στο τελευταίο, μάλιστα το τσιπ βάζει μόνο του αυτό γκολ. 

Το τσιπ θα κυκλοφορήσει σε όλα τα μαγαζιά , μαζί μια 30ήμερη δωρεάν χρίσει του anti-virus.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου