Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2010

Μηχανημα για τις βρισιές...

Διαβάζαμε στο trelokouneli.blogspot.com ότι "Το Pepper Mouth είναι μια Usb συσκευή που ψεκάζει μια άσχημη μυρωδιά στον αέρα κάθε φορά που κάποιος πληκτρολογεί προσβλητικές λέξεις στον υπολογιστή που είναι συνδεδεμένο."

Άλλο ένα χρήσιμο εργαλείο! Τι μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους όταν δεν ξέρει τι να κάνει! Μηχάνημα να ψεκάζει όταν βρίζεις.


Βλέπω σε ίντερνετ καφέ,αλλά και δωμάτια που παίζουν να βρωμάν έντονα εάν χρησιμοποιηθεί αυτό.
Το βλέπω να γίνεται σαν στάβλος.Τους βλέπω όλους με αρωματικά χώρου.Βρε μήπως τα κάνουν όλα αυτά για να προωθήσουν εταιρείες αρωματικών. Εγώ ένα πράγμα έχω να ρωτήσω.Αυτό δεν εφαρμόζεται αν βρίζεσαι μόνος;Μάλλον όχι!Γιατί τότε θα ήταν ένας φαύλος κύκλος.Τι εννοώ;Αρχικά κάποιος θα βρίσει σε κάποια στιγμή αδυναμίας(πάντα είναι μια στιγμή αδυναμίας).Μετά το πιπερόστομα θα ψεκάσει το δωμάτιο.Με το που το μυρίσει θα αρχίζει να βρίζει και λεκτικά-λογικά.Και θα μπαίνει στον φαύλο κύκλο.

Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω τις εταιρείες που το έφτιαξαν αλλά σίγουρα θα βρουν κάτι ώστε να βρίζουν αλλά να μην φαίνεται σαν βρισιά.Να σας θυμίσω και η l33t κάπως έτσι είχε ξεκινήσει.Αλλά δεν πειράζει.Τουλάχιστον οι γονείς(γιατί αυτοί θα συρρέουν για να το αγοράσουν)θα έχουν την ψευδαίσθηση ότι το παιδί τους είναι ένα αγγελούδι στο ίντερνετ.

Λέμε τόση ώρα για την άσχημη οσμή αλλά ακόμα δεν έχουμε πει ποια ακριβώς οσμή θα είναι.Κοιτάξτε μυρωδιές από κάποια φαγητά σίγουρα δεν θα 'βαζαν γιατί σε κάποιους θα άρεσε.Πολύ έντονες μυρωδιές δεν θα έβαζαν αφού ο στόχος τους είναι να τους κάνουν να καταλάβουν ότι πρέπει να σταματήσουν και όχι να τους διώξεις από το δωμάτιο.Βλέπω να βγαίνει σε καμιά έκδοση με σωματικές οσμές να μην τολμήσει να γράψει βρισιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου