Σάββατο, 12 Ιουνίου 2010

Φάρσα τον βατράχων στην Ελληνική αστυνομία

   Σε μια καφετέρια που έπαιζε live μουσική, κατά τις 2 πμ εμφανίστηκαν αστυνομικοί και σταμάτησαν την όμορφη αυτή εκδήλωση με την αιτιολογία ότι υπήρχε καταγγελία για διατάραξη κοινής ησυχίας! Αλλά πώς, αφού η καφετέρια βρίσκεται έξω από την πόλη, σε μη κατοικημένη περιοχή; Οι μόνοι που θα ενοχλούνταν ίσως ήταν οι βάτραχοι που σιγοντάριζαν τους μουσικούς και τους τραγουδιστές!
Ολόκληρο το άρθρο εδώ

   Ένα από τα παράλογα γεγονότα που βιώνουν την ανοησία της αστυνομίας είναι και η παραπάνω είδηση. ......και αυτό γιατί είναι τόσο χαζοί που πέφτουν θύματα στης τηλεφωνικές φάρσες που κάνουν τα βατράχια. 

   Τα βατράχια  όντας  βιοπαλαιστίκα ζώα που βγάζουν το φαΐ τους με την γλώσσα τους, μίας άκρως επικίνδυνης δουλειάς, όταν γυρνάνε σπίτι τους δεν μπορούν να κοιμηθούν απο την φασαρία.  Για την ιστορία και μόνο, αρκετά βατράχια έχουν κοντά στο μαγαζί τα σπίτια τους.  Άλλωστε όπως εχει πει και ο Ανθιμος αυτα τα σατανιστικά μαγαζιά που παρασύρουν τον κόσμο στην ακολασία, και δεν αφήνουν τους γύρω τους να κοιμηθούν, πρέπει να κλείσουν κάποια στιγμή.

   Τι γίνετε όμως με την καταγγελία αυτή; Μετά από τόσες νύχτες φασαρίας, αποφάσισαν να επισκεφτούν το μαγαζί και να πουν μερικά λογάκια στο μαγαζάτορα. Ο υπεύθυνος όμως του κολαστήριου, ήταν ανένδοτος και τα βατράχια αποφάσισαν να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους. Πώς αυτό; με τον γνωστό τρόπο που κάνουν τόσα χρόνια τα βατράχια...τις φάρσες. Μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φάρσα που είχαν κάνει. Άλλη μια φάρσα - καταγγελία είχε πραγματοποιηθεί στην αστυνομία για ένα στριπτιτζάδικο που και αυτο ήταν στην μέση του  πουθενά (για τους ανθρώπους αλλά πολύ κοντά στην κοινότητα των βατράχων). Και φυσικά η αστυνομία πήγε και τους έκλεισε.

Έτσι λοιπόν το μυστήριο λύθηκε για άλλη μια φορά ήταν όλα μια καλοστημένη φάρσα των βατράχων. Εναντίον του μαγαζάτορα που επι χρόνια δεν τους αφήνει να κοιμηθούν.

1 σχόλιο:

  1. και δηλαδή εσύ θες να βαλει ο Αστυνομικός το κεφάλι του στον ντορβά για να μπορεί ο σκυλάς να παίζει τη μουσική του στο στριπτιτζάδικο τέντα. Ρε δεν πάτε καλά!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή