Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2010

Υπόπτη κυρία έσωσε τα σκυλία της απο την φωτία και ξέχασε τον εγγονό τη.Η είδηση αν και σοκαριστηκή εμπεριέχει και μία δόση χιούμορ, είμαι σίγουρος ότι αρκετοί απο σας ίσως και πολύ ελαφρά να γελάσατε.  Για όσους δεν ξέρουν απλα διαβάστε αυτό το Link."http://www.gamato.biz/ Έσωσε τα σκυλιά της από τη φωτιά, αλλά… ξέχασε τον εγγονό της"...
Η συγκεκριμένη κυρία έκανε πολύ καλά που ξέχασε τον εγγονό της. Και έσωσε τα σκυλιά, (αν και έκανε μισές δουλείες αφού έπρεπε να αφήσει και τον γιο της εκεί).
Ειλικρινά η πράξη της δεν ήταν αίτιο της γεροντικής άνοιας που έχει, αλλά υποχθόνιο προμελετημένο σχέδιο......

...για να καταλάβετε τη εννοώ αρκεί να καταλάβετε τα οικονομικά οφέλη.
Πρώτα απ όλα ένα παιδί και ένα εγγόνι, έχουν πάρα πολλές  οικονομικές απαιτήσεις, βόλτα, παιχνίδια, φαΐ, γλυκά, ρούχα.Άρα η κυρία αυτη θα είχε πολυ λιγότερα χρήματα να διαθέσει
για τον εαυτό της, και τα σκυλάκια της.
Ενώ τα σκυλάκια είναι απλά και λιτά , μάμ, κακά, και νάνι, τίποτα το κακό, τίποτα το οικονομικά επιβαρυντικό, εκτός από μια σακούλα ξηρά τροφή τον 5 ευρώ τον μήνα.
Επίσης η φωτιά προκλήθηκε από μια ελαττωματική τοστιέρα, που σημαίνει οτι θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει μία μήνυση στην εταιρία, και να κέρδιζε πολλά εκατομμύρια.
Σκεφτείτε τι θα μπορούσε να κάνει με όλα αυτά τα οικονομικά οφέλη, ρούχα, κανα μποτοξάκι, νεαρούς παρτενέρ, αλλά το πιο σημαντικό...παιχνίδια για τα νεαρά  σκυλάκια.

Δυστυχώς όμως η απόπειρα αυτή απέτυχε αφού ο εγγονός της την ακολούθησε κρυφά την σατανική αυτή γυναίκα και ο καλός πυροσβέστης έσωσε τον εγγονό. Σαν αμερικάνικη ταινία μου φαίνεται όλοι χαρούμενοι και όλοι ευτυχισμένοι. Τι να πω... next time grandma...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου