Σάββατο, 12 Ιουνίου 2010

Ο νέος μεγάλος έρωτας..

Βρήκαμε την εξής είδηση από το trelokouneli.blogspot.com

Ένας 18χρονος στην Ινδονησία, ερωτεύτηκε μια αγελάδα και είπε να.. ολοκληρώσουν τη σχέση τους. Ο νεαρός πιάστηκε πάνω στην.. ερωτική πράξη .....Είπε πως εκείνη τη στιγμή δεν έβλεπε μια αγελάδα, αλλά μια πολύ όμορφη γυναίκα: "Με φώναξε με το όνομα μου και με γοήτευσε και έτσι αποφάσισα να.. κάνω έρωτα μαζί της"...Ο Gusti πλήρωσε ακριβά αφού του επεβλήθη πρόστιμο 2000 παλιών νομισμάτων, αποζημίωσε τον ιδιοκτήτη της αγελάδας με 545 δολάρια.... Η αγελάδα χρειάστηκε να την πνίξουν στη θάλασσα ώστε να γλυτώσει το χωριό την κακοτυχία. Αντίθετα, ο επίδοξος εραστής την γλύτωσε με ένα.. «μπανάκι» εξαγνισμού.


Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η σχέση είναι κατακριτέα και πρέπει να τιμωρηθεί με κάποιο τρόπο. Αφού δεν υπονοείται σε καμία περίπτωση βιασμός άρα έγινε με συναίνεση και και από τις δυο μεριές. Αλλά προφανώς σε αυτή την ιστορία έφταιγε ο συντηρητισμός των Ινδονησίων.Προφανώς ένας από τους δύο θα ήταν από καλή οικογένεια(μάλλον η αγελάδα) και δεν ήθελαν να έχει σχέση με έναν φτωχό.


Για όσους ειρωνεύονται περί της δήλωσης του 18χρονου ότι "Με φώναξε με το όνομα μου" ένα έχω να πω. Ότι στο χωρίο του όλοι τον φώναζαν Mumu.Άρα που είναι το περίεργο στην όλη ιστορία;Ούτε φαντασιόπληκτος ούτε τίποτα παρόμοιο.Απλώς προφανώς ήταν αφηρημένος όταν άκουσε το όνομα του και δεν σκέφτηκε ότι το παρατσούκλι του είναι το μόνο επιφώνημα της αγελάδας.

Επίσης με παραξένεψε το γεγονός ότι "αποζημίωσε τον ιδιοκτήτη της αγελάδας με 545 δολάρια". Κανονικά έπρεπε να πληρώσουν τον 18χρονο αφού πρόσφερε τις υπηρεσίες του και έτσι ο ιδιοκτήτης δεν έπρεπε να αγοράσει κάποιον ταύρο.Δηλαδή και κάλυψε τις ανάγκες της αγελάδας και πρέπει να πληρώσει;

Τέλος λέει ότι "Αντίθετα, ο επίδοξος εραστής την γλύτωσε με ένα.. «μπανάκι» εξαγνισμού. Ακριβώς δεν κατάλαβα τι εννοεί.Γιατί να κάνει μπάνιο;Δεν πήρε προφυλάξεις;Αν έκανε κάτι τέτοιο καλά τον έκαναν αφού μπορεί να κολλούσε πολλές ασθένειες όπως AIDS ή άλλα αφροδίσια νοσήματα.Αφήστε που μπορεί να την άφηνε και έγγυο και μετά σίγουρα δεν θα αναγνώριζε ο πατέρας το παιδί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου