Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2010

Το ελεϊνό τρέιλερ της Τατιάνας

Είδαμε αυτό το βίντεο.Είναι το trailer για την σημερινή εκπομπή της Τατιάνας.
Δείτε το αρχικά για να έχετε μια εικόνα:
Τι έχουμε να πούμε; Νομίζουμε το πιο παρακμιακό τρέιλερ(μαζί με ένα άλλο που είχε κάνει που από την μια έβγαινε χοντρή και από την άλλη αδύνατη).Έπιασε πάτο.Δεν πάει πιο κάτω.
Προσωπικά όταν το είδα είχα σκάσει στα γέλια.Ο ορισμός της κιτσιάς.Μετά από αυτό τα Χριστούγεννα να ντυθεί και Αγιοβασίλαινα για να μας παρουσιάσει το χαρούμενο πνεύμα των Χριστουγέννων.
Αυτό το τρέιλερ είναι να γελάς και μόνο.Πρώτα απ' όλα αυτό το άσχετο γραφικό με τα κάστρα λες και θα δουν εξάχρονα(και πιο  μικρά) την εκπομπή της.
Μετά πήγε και ντύθηκε κακιά μάγισσα.Εδώ χωράει άνετα το "συ είπας".Ειδικά αν δείτε τα πρώτα frames που φαίνεται αυτή, θα πείτε ότι είναι η καταλληλότερη για αυτό το ρόλο σε μια πιθανή κινηματογραφική μεταφορά του παραμυθιού. Βέβαια μπορεί και να μην είναι ,αφού υπάρχει περίπτωση να τρομάξει τα παιδιά που θα δουν την ταινία.
Βλέπουμε μετά να μιλάει σε έναν καθρέφτη-video wall και να ρωτάει(σύμφωνα με το παραμύθι) ποια είναι η πιο ομόρφη -περιμένοντας να πει αυτήν.Ρε Τατιάνα οκ κάνεις και λίγο πλάκα.Αλλά ζητάς να σε πει πιο όμορφη;Κοντά στα 40 έφτασες.Αλλά το προσπερνάμε αυτό αφού ένα παραμύθι πάνε να αναπαριστάνουν
Και ο καθρέφτης λέει την σταρ Ελλάς ως πιο όμορφη.Βέβαια από αυτά που διαβάζουμε σε blogs(αφού δεν παρακολουθήσαμε την βραδιά) ότι υπήρχαν πολύ καλύτερες.Απλά νίκησε λόγω του όνοματος.Το προσπερνάμε και αυτό ,αφού η Σταρ Ελλάς -τυπικά τουλάχιστον- είναι η πιο όμορφη από όλες(είναι όπως λέμε για μια ομάδα ποδοσφαίρου η καλύτερη της Ευρώπης, ενώ είχε πλήρώσει διαιτητές).
Αλλά εκεί που η φαντασία μου οργίασε ήταν όταν είπε στο καθρέφτη "θα σε σπάσω σε χίλια κομμάτια".Αυτό από ό,τι καταλαβαίνετε είναι λίγο -εώς πολύ- μουσαντένιο.Άρα φανταστείτε κακία που θα έδειχνε αν ήταν πραγματικά νευριασμένη. Τον Ευαγγελάτο τον καημένο σκέφτομαι.Βέβαια κάτι πρέπει να είχε στο μυαλό της για να βγάλει τέτοια κακία,δεν λέτε;
Τελειώνοντας λέω ότι αυτό το κάναμε με πολύ χιούμορ και δεν το λέμε κακοπροαίρετα.Απλά μας πείραξε αυτό το trash και είπαμε λίγο να το σατιρίσουμε.Και για όσους πουν ότι είναι πρωτότυπο αυτό το τρέιλερ έχω να πω ότι πρωτότυπο είναι και να δεις ένα τρέιλερ-τσόντα αλλά καμιά δεν έχουμε δει να τα πετάει.Δηλαδή με αυτό το τρέιλερ υποβαθμίζει το κοινό που την παρακολουθεί.

Το τρέιλερ το βρήκαμε στο troktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου