Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010

Κατέθεσε μήνυση κατά του Θεού...

Και όμως είναι πραγματικότητα, ένας Ρουμάνος κατέθεσε μήνυση εναντίον του «ονομαζόμενου Θεού, που κατοικεί στους ουρανούς και εκπροσωπείται στη Ρουμανία από την Ορθόδοξη Εκκλησία»,
κατηγορώντας τον για «αισχροκέρδεια» «κατάχρηση της εμπιστοσύνης» και «διαφθορά».(περισσότερα
εδώ.)

Και πολύ καλά έκανε, ο κύριος Αυτός δεν είχε κάνει συμβόλαιο μόνο με τον Ρουμάνο αλλά και με πάρα πολλούς άλλους ανθρώπους. Μάλιστα ειναι πολύ σωστή η κίνηση του άντρα αυτού.
Eπιτέλους!!.... δηλαδή, του προσευχόμαστε, του ανάβουμε κεριά και εκείνος τίποτα;;;

Ενώ σε άλλες θρησκείες προσφέρουν παρθένες, φαγητό, νιρβάνα(ελευθερία στη κάνναβη) και ένα DVD player.   Αυτός εδώ μας υποσχέθηκε ένα κατά πράσινο λιβάδι με συννεφάκια και θα έχουμε φτερά πάει να πει οτι αυτό είναι αρκετό ;  δεν απαντάει ποτέ στις προσευχές μας και σπάνια κάνει θαύματα. Επιπλέον στέλνει συμφορές για να μας δοκιμάσει, λες και είμαστε σε ριάλιτι, και σε όσους δεν χωνεύει.
Είχαμε μια συμφωνία μίστερ Γκοντ! Δεν την τηρείς σε πάω στα δικαστήρια.
Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να γίνει το δικαστήριο,  και όχι στην Ρουμανία αλλά στον ΟΗΕ.
Και τί δικαιολογία είναι αυτή «Θεός δεν υπόκειται στο Δίκαιο και δεν έχει διεύθυνση»;;;
Ολόκληρη αντιπροσωπία έχει εδώ κάτω στην γη ας τους δώσουν την μηνυτήρια επιστολή και εκείνοι να επικοινωνήσουν μαζί Του.  Δηλαδή έλεος. Αλλα και ακόμα και να μην τον βρουν ο Θεός είναι «πανταχού παρόν» οπότε α την ακούσει άμα την διαβάσουν δυνατά, μην σας πω οτι το ξέρει ηδύ αφού είναι «παντογνώστης».

Επιτέλους να πέσει όλοι αυτή η οικογενειακή επιχείρηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου