Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2010

Συμμετέχουμε στον αγώνα των κατεστραμένων στηθών

Μετά μεγάλης μας λύπης διαβάσαμε την εξής είδηση.

Με το που αντικρίσαμε την είδηση φρίξαμε(όχι με την εικόνα).

Είναι δυνατόν να καταστρέφει άνθρωπος αυτό το έργο τέχνης
;.Γιατί περί καλλιτέχνη μιλάμε για τον χειρουργό που δημιούργησε αυτό το θέαμα. Να κατακρεουργείς τα στήθη της Irene Ferrari;Είναι σαν να πηγαίνεις και να χαράζεις την Ferrari μας. Και να έρχεται κάποιος και να το καταστρέφει λόγω της έλλειψης μέριμνας;Δεν είναι άνθρωποι αυτοί.
Για αυτό τον λόγο προτείνουμε τα εξής μέτρα σε όλες τις αεροπορικές εταιρείες.

Θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα μέρη για τις γυναίκες ανάλογα με το νούμερο σουτιέν που φοράει η κάθε γυναίκα.Δηλαδή τι είναι αυτό;Οι άβυζες να κάθονται δίπλα σε προικισμένες-από την φύση ή από την επιστήμη; Αίσχος. Τίποτα δεν σεβόμαστε πια;Άφήστε που οι προικισμένες είναι και πιο οικονομικές στις αεροπορικές εταιρείες αφού ο αερόσακος είναι ενσωμάτωμένος.

Απ' ότι καταλάβαμε η εταιρεία αρνείται να δώσει χρηματική αποζημίωση.Απαράδεκτο!Είναι δυνατόν να χαλάς κάτι τόσο ωραίο και να μην θες να το αντικαταστήσεις;Άσε που έδωσε του κόσμου τα λεφτά για να τα φτιάξει.Και για ποιον τα έκανε νομίζεις;Για τον εαυτό της;Όχι!Για όλους εμάς και ειδικά για την αεροπορική εταιρεία(τι νομίζετε;Για διαφημιστικούς λόγους ταξίδεψε με αυτή την εταιρεία.Αλλά αυτοί -οι να μην τους χαρακτηρίσω-δεν της φέρθηκαν αναλόγως).Και τώρα εσύ που της τα χάλασες αρνείσαι να τα επιδιορθώσεις;

Για αυτό το λόγο προτείνουμε να δοθεί αποζημίωση.Η αποζημίωση θα υπολογιστεί με βάση την μάζα της καταστροφής που υπέστηκε το θύμα.Απ' ότι βλέπουμε είναι 9 κιλά.Άρα πολλές απολύσεις πρέπει να γίνουν για να αποπληρωθεί η αποζημίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου