Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010

Έμεινε έγκυος από τσόντα 3D

Διαβάζουμε στο www.enimerwsi.com ότι "Η 38χρονη Αμερικανίδα υποστήριξε ότι παρακολούθησε πορνοταινία 3D και μετά από λίγο καιρό έμεινε έγκυος, όμως το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο σύζυγός της Erick Jhonson, την πίστεψε".


Από πού να ξεκινήσουμε;Το ότι βρήκε ένα ελεϊνό ψέμα να του πει;Έγκυος από τσόντα;Και άντε αυτή είπε ένα παρατραβηγμένο ψέμα. Αλλά και ο άλλος το πίστεψε.Τα παιδιά τους λυπάμαι(όχι αυτό.Τα άλλα που θα κάνουν μαζί)γιατί με τέτοιους γονείς δεν τα βλέπω να βγαίνουν πολύ κανονικά.


Ας ξεκινήσουμε από την γυναίκα.Πολύ έξυπνη! Παντρεύτηκε έναν βλάκα (ο οποίος ήταν και στρατιωτκός). Άρα κέρατο που μπορούσε να του ρίξει!Και του το 'ριξε.Και έμεινε  έγκυος. Αλλά κάτι έπρεπε να βρει για να το καλύψει στον άντρα της. Και βρήκε αυτό. Αλλά πού το σκέφτηκε αυτό; Τέτοια δεν θα τα έγραφαν ούτε σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Εδώ που τα λέμε καλύτερα να έλεγε με τον κρίνο. Και το 2012 για την δευτέρα παρουσία κοντά είναι και θα έβγαινε άγια γυναίκα στο άντρα της.

Αλλά αυτό που σε κάνει να γελάς είναι ο άντρας της.Το πίστεψε όλο αυτό το ψεματάκι.Με αυτόν τον άνθρωπο δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. Ή να μην ξέρει πώς δουλεύει το 3D ή ξέχασε πώς ακριβώς γίνονται τα παιδιά. Φαντάζομαι μετά την γέννηση του παιδιού βλέποντας τα χαρακτηριστικά του μωρού να ζητήσει να του δείξει η γυναίκα του ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού.Και το πιο αστείο είναι ο άντρας να μην αναγνωρίζει το παιδί(για μια φορά να το παίξει και αυτός λίγο πονηρός) και να της λέει να πας να το αναγνωρίσει εκείνος στην τσόντα.

Τέλος κάτι που με παραξενεύει.Αυτή η συγκεκριμένη είδηση πώς βρήκε το φως της δημοσιότητας; Ποιος από τους δύο την έβγαλε παραέξω;Αλλά αν το πάρουμε λογικά. Η γυναίκα δεν θα το έκανε αφού ξέρει πως ήταν ψέμα και ξέρει ότι όλοι τόσο βλάκες σαν τον άνδρα της δεν είναι.Άρα ποιος το έβγαλε; Ό άντρας της! Αυτός ο άνθρωπος του αξίζουν βραβεία αφέλειας.

Άντε τώρα τι έμεινε;Να δούμε καμιά να λέει ότι έμεινε έγκυος από δονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου